Platformwagens

Platformwagens

Onze oersterke platformwagens zijn geschikt voor intern transport van verschillende materialen en producten in diverse industrieën. Ze worden compact aangeleverd en zijn eenvoudig te monteren. De basiswagens zijn uitgerust met geschroefde duwbeugels en het maximum draagvermogen is 250 kg. Ze zijn voorzien van een hoogwaardig laadvlak uit multiplexhout met verzegeld oppervlak, en het laadvlak is uitgevoerd met een 10 mm. bordlijst.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Platformwagen basic met horizontale duwbeugel Serie F 250
  Platformwagen basic met horizontale duwbeugel Serie F 250
  • 1 of 2 duwbeugels
  • 10 kleuren
  Vanaf € 151,25 € 125,00
 2. Platformwagen met horizontale duwbeugel Serie F 500
  Platformwagen met horizontale duwbeugel Serie F 500
  • 1 of 2 duwbeugels
  • 10 kleuren
  Vanaf € 189,97 € 157,00
 3. Platformwagen met horizontale duwbeugel Serie F 300
  Platformwagen met horizontale duwbeugel Serie F 300
  • 1, 2 of zonder duwbeugels
  • 10 kleuren
  Vanaf € 133,10 € 110,00
 4. Platformwagen met duwbeugel en gaaswanden Serie F 600
  Platformwagen met duwbeugel en gaaswanden Serie F 600
  • Gaaswanden
  • 1 of 2 duwbeugels
  • 10 kleuren
  Vanaf € 227,48 € 188,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Platformwagens

Onze oersterke platformwagens zijn geschikt voor intern transport van verschillende materialen en producten in diverse industrieën. Ze worden compact aangeleverd en zijn eenvoudig te monteren. De basiswagens zijn uitgerust met geschroefde duwbeugels en het maximum draagvermogen is 250 kg. Ze zijn voorzien van een hoogwaardig laadvlak uit multiplexhout met verzegeld oppervlak, en het laadvlak is uitgevoerd met een 10 mm. bordlijst. De plateauwagens zijn uitgerust met 2 zwenkwielen met vastzetters - conform EN 1757-3 - en 2 bokwielen met grijze TPE-banden op kunststof velgen. Alle staaldelen van de platformwagens zijn uitgevoerd met hoogwaardige poedercoating in RAL 5010. Buiten verscheidene standaarduitvoeringen zijn andere afmetingen zijn op aanvraag leverbaar.

Ook leveren we platformwagens of plateauwagens voor de echte zware lasten. We hebben een nieuwe serie met een draagvermogen van 2200 kg. in een modulair concept. De platformwagens  hebben extreem belastbare gelaste staalconstructie en het laadvlak van de platformwagens is vervaardigd uit hoogwaardig multiplexhout. De platformwagens zijn uit te breiden met een dissel en koppeling en centraal met een pedaal te bedienen vastzetrem. De plateauwagens zijn uitgerust met hoogwaardige wieluitvoering met kogellagers en zijn standaard in 4 laadvlakmaten leverbaar. Afwijkende maten van de platformwagens zijn op aanvraag mogelijk. De platformwagens zijn afgewerkt in een milieuvriendelijke poedercoating, standaard in RAL 5010 gentiaanblauw, en zijn tevens in 9 andere kleuren verkrijgbaar, zonder meerprijs.

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.