Lessenaars

Lessenaars

Lessenaars

Onze lessenaars zijn origineel en decoratief in modern design welke door vorm en frisse kleurmogelijkheden opvallen. Ons grote assortiment praktische lessenaars zijn een aanwinst voor in uw expeditie, magazijn en werkplaats. Handig om uw pakbon op af te tekenen en de verzendbewijzen in te bewaren. Maar ook voor kantoor, archief, supermarkt, onderwijs en zorg zijn onze lessenaars uitermate geschikt. Onze lessenaars zijn ideaal als aflegvlak of statafel voor uw werktekening en ordners. Of als extra opbergruimte voor uw gereedschap. Onze lessenaars zijn veelzijdig, intensief en op alle plaatsen te gebruiken.

U heeft ruime keuze uit verschillende ergonomische uitvoeringen. Er zijn versies met een standaard breedte, maar voor meer afleggemak hebben wij ook brede lessenaars in ons assortiment. Aan deze ruime lessenaars werkt u met plezier. Het brede werkblad biedt u voldoende ruimte voor onder andere een telefoon en een rekenmachine. Onze lessenaars zijn in een stationaire of verrijdbare uitvoering leverbaar. De stationaire uitvoering is met 4 kunststof sloffen uitgevoerd welke over de vloerbeugels zijn bevestigd. Stabiel en veilig. De verrijdbare uitvoering heeft 4 zwenkwielen en 2 wielen zijn voorzien van totaal-vastzetters. Ook stabiel en veilig, maar toch mobiel. Er zijn uitvoeringen met legbord met anti-afrolrand zodat er niets af kan vallen tijdens het verrijden. Of met opzetkastblok met afsluitbare schuine houten klep. De schuinte creëert een aangename schrijfpositie. Ook hebben we lessenaars met bovenin een uitrekbare lade, of met een uittrekbare toetsenbord schuiflade met ruimte voor uw muis. Zo kunt u onze lessenaar gebruiken als mobiel computer-werkstation. Wenst u een afsluitbare inbouwkast met deur en/of uitschuifbare lades? Die uitvoering hebben wij ook in ons assortiment. bij GHALA heeft u keuze genoeg en bent u aan het juiste adres!

De vast gelaste staalconstructie is voorzien van een milieuvriendelijke en hoogwaardige poedercoating in de kleur RAL 5010 gentiaanblauw. Daarnaast zijn 9 andere standaardkleuren zonder meerprijs verkrijgbaar. Opzetkasten en legborden zijn altijd in de kleur grijs RAL 7035. Wij verstrekken 10 jaar kwaliteitsgarantie en de lessenaars krijgt u geheel gemonteerd aangeleverd. Kwestie van aannemen en daarna in gebruik nemen!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.