• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Wasverzamelkasten

Wasverzamelkasten

GHALA wasverzamelkasten zijn een praktische aanvulling in de kleedruimte, wasruimte of garderoberuimte van ziekenhuizen, zorginstellingen, laboratoria, de voedselindustrie, fabrieken en werkplaatsen. Onze wasverzamelkasten nemen weinig ruimte in beslag en hebben een hoge opslagcapaciteit. Vuil wasgoed kan zo heel eenvoudig door de facilitaire dienst, de conciërge of de kledingbeheerder worden ingenomen aan het einde van de werkdag.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. wasverzamelkast
    Wasverzamelkast OGT
    Vanaf € 178,65 € 216,17
per pagina

Wasverzamelkast kopen

Onze robuuste en stabiele waskasten brengen overzicht en orde in de kleedkamer en wasruimte, en ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik. De stalen waskast heeft bovenin de afsluitbare draaideur een geïntegreerde valklep welke eenvoudig te gebruiken is. Aan de binnenkant van de kledingopvangkast zitten stevige waszakhaken waaraan een, optioneel te bestellen, stevige polyester waszak opgehangen kan worden. De hoogwaardige poedercoating van de vuilgoedkast zorgt ervoor dat het oppervlak van de kasten duurzaam beschermd, slag- en krasvast is. U heeft de keuze uit vele kleurmogelijkheden en de kasten worden gemonteerd geleverd. Dankzij het cilinderslot met 2 sleutels in de binnenliggende deur is het verzamelde wasgoed alleen voor bevoegden toegankelijk. Wenst u meerdere kasten te plaatsen? Dan zijn gelijksluitende sloten zonder meerprijs leverbaar. Desgewenst kunnen wij de kasten voor u inhuizen, vraagt u ons naar de mogelijkheden.

Wasgoedverzamelkast bestellen

Het vuile wasgoed wordt centraal verzameld en ingenomen. Een wasopvangkast is een gebruiksvriendelijke kast waarmee de was ingenomen wordt door middel van het handige zelfsluitende luik. De vuile bedrijfskleding wordt als het ware gesorteerd in de waskasten en op deze manier kunt u de vuile was meteen verzamelen om te (laten) wassen. De opvangkast heeft een deur die rechts scharnierend is. Dankzij de stootdoppen is er een gedempte sluiting en middels de perforatie in de achterzijde van de kasten, wordt uw kast voldoende gelucht, zodat u geen last heeft van vervelende geurtjes. De wasgoedverzamelkast heeft ruime afmetingen, hierdoor bent u er zeker van dat u genoeg capaciteit heeft voor de opvang van de vuile was. Kiezen voor de wasverzamelkasten van GHALA is gewoon slim, ze zijn een efficiënte aanwinst voor uw facilitaire beheer!

Voor de centrale uitgifte van schone en gevouwen bedrijfskleding hebben wij passende kledinguitgiftekasten in ons assortiment.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.