• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Vergadertafels

Vergadertafels

Vergadertafels zijn een belangrijke factor in elk kantoor. Vergaderen aan een vergadertafel gebeurt samen, met een klein aantal of juist een heel grote groep mensen. Voor een organisatie is, buiten gemotiveerde medewerkers, bijna niets belangrijker dan goede communicatie. Om de neuzen dezelfde kant op te krijgen, een duidelijke koers uit te zetten en doelen te stellen, overleg en praat je samen, veelal aan een vergadertafel. GHALA biedt verschillende vergadertafels aan passend bij elke werkomgeving.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. vergadertafel ECO
    Vergadertafel ECO
    Vanaf € 438,32 € 530,37
per pagina

Vergadertafels van GHALA

Overleggen, discussiëren, bespreken, brainstormen, samen werken, kennis delen en succesvol zijn, het gebeurt allemaal in de werkomgeving. Verschillende vormen van overleg vragen om verschillende vergadermogelijkheden. GHALA levert verschillende soorten vergadertafels. Meer formele vergaderingen worden aan een conferentietafel gehouden, voor een kort gesprekje schuift men even snel aan bij een collega aan het bureau en een informeel kort overleg vindt plaats aan een statafel. GHALA vergadertafels zijn verkrijgbaar in meerdere vormen, zoals vierkant, ovaal, tonvormig, rond, etc. Groot of klein, met een vaste hoogte of verstelbare of instelbare hoogte.

Vergadertafel kopen

Door een goede keuze te maken qua uitvoering en kleur kunt u de tafel laten aansluiten bij de rest van uw kantoorinrichting. Een passende vergadertafel geeft uw vergaderruimte of kantoor meteen een mooie uitstraling en zorgt voor een productieve, rustige en zakelijke werkomgeving. . Deze uitstraling is weer van groot belang voor de beleving van de klanten en medewerkers. Een ronde tafel geeft bijvoorbeeld een meer intieme sfeer daar men tijdens een vergadering met iedereen aan tafel contact kan hebben. Ovale tafels zijn vooral geschikt voor een kleinere groep mensen. Wanneer een grote groep mensen overleg heeft zijn samengestelde rechthoekige vergadertafels of een grotere tonvormige tafel vaak erg praktisch. Onze vergadertafels zijn comfortabel en ergonomisch en geschikt voor langdurig en intensief gebruik.

Vergader tafels en meer

Voor hoeveel personen u ook een vergadertafel nodig heeft, wij hebben de juiste tafel en indien gewenst zetten we de tafels ook nog voor u op z’n plek. Naast vergadertafels vind u bij ons meer voor op kantoor, denk aan kantoorkasten, luxe garderobekasten en kapstokken.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.