Vergadertafels

Vergadertafels

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. vergadertafel ECO
    Vergadertafel ECO
    Vanaf € 181,00 € 219,01
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vergadertafels

Vergaderen gebeurt samen, met een klein aantal of juist een heel grote groep mensen. Voor een organisatie is, buiten gemotiveerde medewerkers, bijna niets belangrijker dan goede communicatie. Om de neuzen dezelfde kant op te krijgen, een duidelijke koers uit te zetten en doelen te stellen, overleg en praat je samen, veelal aan een vergadertafel. Overleggen, discussiëren, bespreken en brainstormen, het gebeurt allemaal in de werkomgeving. Formelere vergaderingen worden aan een conferentietafel gehouden, voor een kort gesprekje schuift men even snel aan bij een collega aan het bureau en gebeurt een informeel, kort overleg aan een statafel. Verschillende vormen van overleg vragen om verschillende vergadermogelijkheden. Wij leveren verscheidene soorten vergadertafels. Onze tafels zijn verkrijgbaar in meerdere vormen, zoals vierkant, ovaal, tonvormig, rond, etc. Groot of klein, met een vaste hoogte of verstelbare of instelbare hoogte.

Door een goede keuze te maken qua uitvoering en kleur kunt u de tafel laten aansluiten bij de rest van uw kantoorinrichting. Een passende vergadertafel geeft uw vergaderruimte of kantoor meteen een mooie uitstraling. Deze uitstraling is weer van groot belang voor de beleving van de klanten en medewerkers. Een ronde tafel geeft bijvoorbeeld een intiemere sfeer daar men tijdens een vergadering met iedereen aan tafel contact kan hebben. Ovale tafels zijn vooral geschikt voor een kleinere groep mensen. Wanneer een grote groep mensen overleg heeft zijn samengestelde rechthoekige vergadertafels of een grotere tonvormige tafel vaak erg praktisch. Onze vergadertafels zijn comfortabel en ergonomisch en geschikt voor langdurig en intensief gebruik.

Een mooie en functionele vergadertafel zorgt voor een productieve, rustige en zakelijke werkomgeving. Het creëert een aangename plek om samen te komen, om samen te werken, kennis te delen en succesvol te zijn. Voor hoeveel personen u een vergadertafel nodig heeft, wij hebben de gewenste tafel en indien gewenst zetten we de tafels ook nog voor u op z’n plek.

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.