• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Wachtkamerinrichting

Wachtkamerinrichting

De wachtkamerinrichting bepaalt het eerste beeld van uw organisatie, of dit nu een kantoor of een (zorg)instelling is. Een goed ingerichte wachtruimte nodigt uit, voelt comfortabel en heeft een verzorgde uitstraling. Een wachtkamerinrichting is altijd maatwerk, want ieder bedrijf en iedere organisatie is anders. Creëer een fijne ruimte zodat uw gasten, patiënten en bezoekers zich direct op hun gemak voelen. Hier vindt u alles voor de wachtkamer!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 27

Van hoog naar laag sorteren
 1. Tijdschriftenkast
  Tijdschriftenkast
  • 5 presentatielegborden
  • 4 kleuren
  • Aantrekkelijk geprijsd
  € 423,00 € 511,83
 2. Bisley locker lodge
  BISLEY Office Locker 1225 mm hoog
  • Dubbelwandige deuren
  • Soft-close-scharnieren
  • Houder voor visitekaartjes
  Vanaf € 845,68 € 1.023,27
 3. Bisley office locker lodge
  BISLEY Office Locker 845 mm hoog
  • Dubbelwandige deuren
  • Soft-close-scharnieren
  • Houder voor visitekaartjes
  Vanaf € 442,00 € 534,82
 4. Kantinetafel
  Kantinetafel met verstelbare poten ECO
  Vanaf € 132,83 € 160,72
 5. vergadertafel ECO
  Vergadertafel ECO
  Vanaf € 438,32 € 530,37
 6. Kantinestoel
  Kantinestoel stapelbaar ECO
  € 43,47 € 52,60
Pagina
per pagina

Wachtkamerinrichting van GHALA

De wachtkamer is samen met de ontvangstruimte het visitekaartje van het bedrijf. GHALA snapt als geen ander dat het inrichten van de wachtkamer geen gemakkelijke opgave is. Naast dat er meerdere mensen en dus meerdere meningen over de inrichting zijn, moet er ook rekening worden gehouden met bijvoorbeeld kleuren, verlichting, raambekleding en vloerbekleding. Samen inventariseren we de wensen en behoefte op het gebied van wachtkamer inrichting en GHALA neemt u daarna graag het werk uit handen. GHALA heeft ruim 70 jaar ervaring in het leveren van wachtkamerinrichting. Afhankelijk van de wensen en behoeften kunnen wij vrijblijvend helpen bij het maken van een ontwerp en informeren over alle mogelijkheden. Voor elke instelling, zoals kantoren, zorg- en tandartspraktijken, gemeentes, overheden, scholen en universiteiten.

Sfeervol wachtkamermeubilair

De uitstraling van een wachtruimte is een belangrijk aspect van het geheel. In de wachtkamer vormen bezoekers, patiënten en klanten een eerste indruk van het bedrijf. De uitstraling moet daarom kloppen met de uitstraling van het bedrijf of organisatie. Het gevoel en de stijl die uitgedragen wordt is weer afhankelijk van het soort bedrijf of organisatie. Dit kan zakelijk zijn, maar bijvoorbeeld ook ontspannen en rustig. GHALA Bedrijfsinrichtingen geeft graag advies op maat over de wachtkamer inrichting, zoals over stoelen, tafels, folder- en tijdschriftenkasten, kapstokken en banken. Al meer dan 70 jaar verzorgen wij de kantoor- en wachtruimte inrichting voor uiteenlopende bedrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wachtkamerinrichting op maat

Vaak wordt er aan wachtkamers en wachtruimtes minder of weinig aandacht besteed. Er staat meestal standaard wachtkamermeubilair in. Dat is jammer, want de wachtruimte is namelijk vaak de eerste kennismaking van de klant, gast of patiënt met de organisatie. Daarnaast heeft de mens van nature een hekel aan wachten, en daarom kan de wachtkamer maar beter zo comfortabel en aangenaam mogelijk zijn! Bij GHALA geloven we dat uitnodigend, gastvrij wachtkamermeubilair een positieve invloed heeft op hoe mensen zich voelen en gedragen. Omdat wachtruimtes er vaak doorsnee en eentonig uitzien, biedt dit juist de mogelijkheid om u van de rest te onderscheiden. De medewerkers van GHALA zijn ervaren in het inrichten van alle denkbare ruimtes binnen een bedrijf. Wij denken graag met u mee over de optimale inrichting van uw wachtkamer passend binnen uw budget.

Buiten onze wachtkamerinrichting vindt u bij ons ook kantoorinrichting, kantine inrichting en garderobe inrichting.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.