• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Wachtkamerinrichting

Wachtkamerinrichting

Wachtkamer inrichting van GHALA

De wachtkamer is samen met de ontvangstruimte het visitekaartje van het bedrijf. GHALA snapt als geen ander dat het inrichten van de wachtkamer geen gemakkelijke opgave is. Naast dat er meerdere mensen en dus meerdere meningen over de inrichting zijn, moet er ook rekening worden gehouden met bijvoorbeeld kleuren, verlichting, raambekleding en vloerbekleding. Samen inventariseren we de wensen en behoefte op het gebied van wachtkamer inrichting en GHALA neemt u daarna graag het werk uit handen. GHALA heeft ruim 70 jaar ervaring in het leveren van wachtkamerinrichting. Afhankelijk van de wensen en behoeften kunnen wij vrijblijvend helpen bij het maken van een ontwerp en informeren over alle mogelijkheden. Voor elke instelling, zoals kantoren, zorg- en tandartspraktijken, gemeentes, overheden, scholen en universiteiten.

Sfeervol wachtkamermeubilair

De uitstraling van een wachtruimte is een belangrijk aspect van het geheel. In de wachtkamer vormen bezoekers, patiënten en klanten een eerste indruk van het bedrijf. De uitstraling moet daarom kloppen met de uitstraling van het bedrijf of organisatie. Het gevoel en de stijl die uitgedragen wordt is weer afhankelijk van het soort bedrijf of organisatie. Dit kan zakelijk zijn, maar bijvoorbeeld ook ontspannen en rustig. GHALA Bedrijfsinrichtingen geeft graag advies op maat over de wachtkamer inrichting, zoals over stoelen, tafels, folder- en tijdschriftenkasten, kapstokken en banken. Al meer dan 70 jaar verzorgen wij de kantoor- en wachtruimte inrichting voor uiteenlopende bedrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wachtkamerinrichting op maat

Vaak wordt er aan wachtkamers en wachtruimtes minder of weinig aandacht besteed. Er staat meestal standaard wachtkamermeubilair in. Dat is jammer, want de wachtruimte is namelijk vaak de eerste kennismaking van de klant, gast of patiënt met de organisatie. Daarnaast heeft de mens van nature een hekel aan wachten, en daarom kan de wachtkamer maar beter zo comfortabel en aangenaam mogelijk zijn! Bij GHALA geloven we dat uitnodigend, gastvrij wachtkamermeubilair een positieve invloed heeft op hoe mensen zich voelen en gedragen. Omdat wachtruimtes er vaak doorsnee en eentonig uitzien, biedt dit juist de mogelijkheid om u van de rest te onderscheiden. De medewerkers van GHALA zijn ervaren in het inrichten van alle denkbare ruimtes binnen een bedrijf. Wij denken graag met u mee over de optimale inrichting van uw wachtkamer passend binnen uw budget. Buiten onze wachtkamerinrichting vindt u bij ons ook kantoorinrichting, kantine inrichting en garderobe inrichting.

Contact met GHALA

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van wachtkamer inrichting een aardige opgave lijkt, en dat is het ook!, maar GHALA helpt u graag mee. Wij hebben al meer dan 70 jaar ervaring met wachtkamers inrichten. En met die ervaring weten we wat werkt en wat niet werkt. Wij ontzorgen u graag volledig als het gaat om de bedrijfsinrichting. Onze specialisten adviseren u graag over een passende inrichting voor uw wachtkamer. Laat u verrassen door onze grote kennis  en neem contact met ons op! Wij komen graag met u meekijken op locatie en u bent ook meer dan welkom in onze showroom in Apeldoorn. Wij zijn persoonlijk bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze kantoor- en bedrijfsinrichting voor in uw bedrijf? Wij zijn u graag van dienst! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.