• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Kantoorkasten

Kantoorkasten

Op zoek naar een passende kantoorkast voor uw werkplek op kantoor of voor uw thuiswerkplek? GHALA heeft een uitgebreid assortiment aan voordelige en praktische kantoorkasten. Bekijk hier het volledige aanbod kantoorkasten. Van een ladekast, draaideurkast en schuifdeurkast tot roldeurkast en hangmappenkast. In onze webshop kunt u de beste kantoorkasten vinden van verschillende merken.

Kantoorkasten van GHALA

Een kantoorkast helpt u bij het geordend en georganiseerd houden van uw werkplek. U bergt er allerhande papieren, en andere zaken veilig in op. Wilt u een brede, smalle, hoge of juist lage kantoorkast om de inrichting en opbergcapaciteit van uw kantoor of thuiswerkplek te vergroten en te stylen? Bij GHALA vindt u een breed aanbod van kantoor kasten. In allerlei maten, varianten, stijlen en prijzen, kijkt u verder op deze kantoorkastenpagina. Maar wij willen u er ook graag persoonlijk over vertellen, bijvoorbeeld in onze showroom waar u van harte welkom bent!

Veelzijdige kantoorkast

Kantoorkasten zijn er in verschillende soorten en maten. Ons assortiment loopt uiteen van draaideurkasten en Bisley kasten, tot ladekasten en brandwerende kasten. Zo’n ruim assortiment maakt het niet makkelijker om de juiste kast bij uw inrichting te kiezen. Welk type past bij uw wensen en inrichting? Daar helpen we u graag bij! Enkele voorbeelden: het grootste voordeel van bijvoorbeeld een roldeurkast is ruimtebesparing, daar de roldeur in de kast naar binnen rolt. Roldeurkasten zijn multifunctioneel en ideaal voor het opbergen van documentatie en mappen. Draaideurkasten zijn er in verschillende afmetingen en of het nu gaat om een stalen draaideurkast, een brandvertragende kast of een archiefkast: ze zijn allemaal stevig en veilig afsluitbaar. Zo bergt u uw documenten veilig op. Waar u rekening mee dient te houden zijn de is de ruimte die de openslaande deuren innemen. Schuifdeurkasten zijn ook ruimtebesparend en praktisch om uw papieren en kantoorartikelen in op te bergen. Ze kunnen makkelijk in een kleinere ruimte geplaatst worden. Folderkasten zijn uitermate geschikt om folders of promotiemateriaal te presenteren.

Kantoorkast kopen

Uiteraard vindt u op onze website het volledige assortiment van GHALA. Liever een kantoor kast in het echt bekijken? Of meer weten over onze kantoorkasten? Neemt u contact met ons op of bezoek onze showroom. Plan een afspraak met een van onze adviseurs; wij helpen u graag! Naast kantoorkasten verkopen wij ook stellingkasten, bureaustoelen en bureaus.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.