• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Lage lockerkasten

Lage lockerkasten

Lage metalen lockerkasten zijn heel handig te gebruiken door jonge en kleine kinderen. Kinderen kunnen zelf hun jassen en tassen netjes en veilig in de lage metalen lockerkast opbergen. Onze lage metalen lockerkasten zijn geschikt als opbergmeubel voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, basisscholen, BSO, de kinderkamer, indoor speeltuinen en de kinderafdeling van het ziekenhuis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

 1. Bisley office locker lodge
  BISLEY Office Locker 845 mm hoog
  • Dubbelwandige deuren
  • Soft-close-scharnieren
  • Houder voor visitekaartjes
  Vanaf € 442,00 € 534,82
 2. Bisley locker lodge
  BISLEY Office Locker 1225 mm hoog
  • Dubbelwandige deuren
  • Soft-close-scharnieren
  • Houder voor visitekaartjes
  Vanaf € 845,68 € 1.023,27
 3. Bisley locker
  BISLEY office locker 1605 mm hoog
  • Dubbelwandige deuren
  • Softclose scharnieren
  • Houder voor visitekaartjes
  Vanaf € 1.077,77 € 1.304,10
per pagina

Lage lockerkasten ook online bestellen bij GHALA

Onze vertrouwde metalen lockerkasten zijn nu ook in een lagere uitvoering verkrijgbaar! Door de praktische kinderhoogte zijn de lage lockers gemakkelijk bereikbaar voor kinderen en kunnen peuters en kleuters zelf hun boekjes, speelgoed, knutselspullen, tassen en jassen opbergen. Jong geleerd is oud gedaan! Zo kan er ongestoord en veilig gespeeld worden zonder dat er spullen rondslingeren. Bovenop de kasten is genoeg plek om mooie knutselwerkjes uit te stallen, of knuffels of educatieve spelletjes en boekjes neer te leggen. GHALA lage lockerkasten zijn ideaal voor kleinere kinderen, en in combinatie met onze wandgarderobes welke u op kinderhoogte op kunt hangen, stimuleert het de zelfredzaamheid en draagt bij aan de ontwikkeling van het jonge kind. Onze lage lockerkasten zijn geschikt voor basisscholen, kinderdagverblijven, BSO, kinderziekenhuizen, indoor speeltuinen en voor in de speelkamer of kinderkamer.

Onze lage lockers zijn veilig en makkelijk in gebruik

Mede dankzij de sterkte dubbelwandige of bolle deuren is onze lage locker kast stevig en robuust. De stabiele staalconstructie met hoogwaardige coating is netjes afgewerkt en is zonder scherpe randen. Alle vakken zijn veilig in het gebruik door kinderen. De vlakke bodems en de deuren zijn eenvoudig te reinigen. De lage lockerkast op kinderhoogte is voorzien van een mooi afdekblad zodat de bovenkant gebruikt kan worden als aflegmogelijkheid, zonder dat de stalen lockerkast beschadigd. We hebben ook lockerkasten met doorzichtige deuren in ons assortiment. Er zijn verschillende sluitingen mogelijk en de kast is standaard voorzien van een cilinderslot met twee sleutels per slot.

Lage lockerkasten aan te passen naar wens

Onze kleine lockers zijn van metaal en kunnen in vele standaard RAL-kleuren geleverd worden. Zo kan er altijd een passende kleur worden gekozen. Natuurlijk zijn onze lage stalen lockerkasten verkrijgbaar in het wit. Maar wanneer de ruimte vraagt om een stoere kast kiest u wellicht voor zwart of grijs. Wanneer de ruimte speels en vrolijk ingericht is kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kleurrijk geel, rood, blauw of oranje. Of een combinatie daarvan, voor een nog speelser effect!

GHALA lage lockerkasten zijn ideaal voor kleinere kinderen, en in combinatie met onze wand kapstokken welke u op kinderhoogte op kunt hangen, stimuleert het de zelfredzaamheid en draagt bij aan de ontwikkeling van het jonge kind.

 
Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.