Bijzetkasten

Bijzetkasten

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bijzetkasten

Ondanks de digitalisering blijft archiveren en opbergen een belangrijk onderdeel binnen een bedrijf. Ghala heeft een uitgebreid assortiment duurzame en kwalitatieve stalen bijzetkasten in verschillende afmetingen en kleuren. Door middel van een bijzetkast houdt u uw kantoor en werkplek overzichtelijk en netjes. Een lage bijzetkast is een praktische en decoratieve aanvulling voor uw kantoor. En een aangename en opgeruimde werkplek zorgt voor een hogere productiviteit.

Bij Ghala vindt u lage kasten voor langdurig en intensief gebruik voorzien van een praktisch afdekblad. U kunt de bovenzijde gebruiken als extra aflegmogelijkheid. Op de bijkast kunt u zo bijvoorbeeld uw printer en een aantal sfeervolle luchtzuiverende planten kwijt. Onze bijzetkasten hebben robuuste openslaande deuren die sluiten middels een geïntegreerde handgreep (de Ergo-Lock) en een driepuntssluiting. De sloten zijn uitgevoerd met 2 sleutels per slot, maar naar wens kunnen er optioneel meer sleutels geleverd worden. Handig wanneer er meerdere medewerkers gebruik maken van de kast. Het bijbestellen of nabestellen kan ook achteraf. U heeft standaard ruime toegang tot de inhoud van de kas en de gepoedercoate verstelbare legborden hebben een hoog draagvermogen. De legborden kunt u in hoogte verstellen zodat u de bijzetkast zo praktisch mogelijk en helemaal naar uw wens kunt inrichten. U bergt uw ordners, archiefmappen, apparatuur en kantoorartikelen overzichtelijk op in onze afsluitbare kasten. De kasten zijn in vele kleurmogelijkheden te bestellen, zodat de kast altijd in uw bestaande interieur past.

Keuze genoeg in lage bijzetkasten voor het opbergen van uw kantoorartikelen en dossiers! Al onze bijzetkasten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Ze worden gemonteerd geleverd, u hoeft alleen de legborden nog maar op de juiste hoogte te hangen en u kunt ze meteen in gebruik nemen!

 

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.