• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Verrijdbare paktafels

Verrijdbare paktafels

De verrijdbare paktafels van Ghala zijn uit te voeren met veel praktische opties. De mulitiwanden of gereedschapswanden zijn ideaal om uw gereedschap en kleine onderdelen in de buurt van uw paktafel te bewaren. Daarnaast zijn er diverse kastindelingen beschikbaar welke onder het werkblad gehangen worden. Hierdoor onstaat een mulifuncitoneel verrijdbaar pakstation welke ook voorzien kan worden van een papierrolhouder, een kartonopslag en/of een weegschaal.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Paktafel
  Paktafel met legbord en sleuvenplaat
  • Verrijdbaar of stationair
  Vanaf € 1.334,21 € 1.614,39
 2. Paktafel
  Paktafel met legbord en gatenplaat
  • Verrijdbaar of stationair
  Vanaf € 1.316,27 € 1.592,69
 3. Paktafel
  Paktafel met legbord en 2 gatenplaten
  • Verrijdbaar of stationair
  Vanaf € 1.384,77 € 1.675,57
 4. Paktafel
  Paktafel met ladekast met 4 schuifladen en 2 gatenplaten
  • Verrijdbaar of stationair
  Vanaf € 1.932,81 € 2.338,70
 5. Paktafel
  Paktafel met inbouwkast met deur en 2 gatenplaten
  • Verrijdbaar of stationair
  Vanaf € 2.273,70 € 2.751,18
 6. Paktafel
  Paktafel met 2 inbouwkasten met deur en gatenplaat
  • Verrijdbaar of stationair
  Vanaf € 1.843,10 € 2.230,15
 7. paktafel
  Paktafel met kast en 4 schuifladen en gatenplaat
  • Verrijdbaar of stationair
  Vanaf € 2.102,44 € 2.543,95
per pagina

Verrijdbare paktafels

De serie verrijdbare paktafels van GHALA zijn geschikt voor dagelijks em continue gebruik. Onze verrijdbare paktafels zijn uit te breiden met een kartonopslag, papierafroller of een inbouwweegschaal. Hierdoor bent u in staat om uw verrijdbare paktafel om te toveren tot een individueel inpak- en verzendoplossing. De verrijdbare paktafels zijn tevens uit te breiden met onze multiwanden. Hierdoor kunt u kleine onderdeeltjes en gereedschappen eenvoudig opbergen in kunststof bakjes of hakensets. Hierdoor heeft u al uw gereedschappen als messen of scharen of onderdelen als plakband en elastiek altijd in de buurt van uw verrijdbare paktafel. Door het modulaire kastsysteem kunt u uw verrijdbare lessenaar eenvoudige koppelen aan een statische lessenaar, waardoor u uw werkbreedte kunt uitbreiden. Beide lessenaars hebben dezelfde hoogte. De kasten van de verrijdbare paktafels kunt u uitrusten met één of meerdere lades alsmede deuren.

Alle verrijdbare paktafels zijn samengesteld uit een solide onderstel van vierkante buis. Het geheel is afgewerkt in een hoogwaardige poedercoating en de werkbladen zijn van multiplex met een dikte van 35 mm. De verrijdbare paktafels zijn voorzien van TPE-wielen met kunststof velgen met een diameter van 200 mm, waarvan er 2 vergrendelbaar zijn. De wielen van de verrijdbare paktafels zijn voorzien van kogellagers.

Als handige optie willen wij u graag wijzen op de multiwanden of gereedschapswanden. Onze verrijdbare paktafels kunnen hiermee uitgerust worden. De gatenplaten zijn geschikt voor inhaaksets om uw gereedschap aan op te hangen en de sleuvenplaten zijn geschikt om kunststof bakjes voor kleine onderdelen in de hangen.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.