• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Handwagens

Handwagens

Hier vindt u onze zeer handige handwagens en handtrekwagens om uw goederen eenvoudig te vervoeren zonder zwaar te tillen. Voor elke toepassing is er een geschikte handwagen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Handwagen Handtrekwagen
  Handwagen met twee wielen
  Vanaf € 683,41 € 826,93
 2. Handwagen met of zonder randen
  Handwagen met of zonder wanden
  Vanaf € 985,16 € 1.192,04
 3. Handwagen met kopschotten
  Handwagen met kopwanden
  Vanaf € 1.299,96 € 1.572,95
per pagina

Handwagen kopen

Handwagens zijn een praktische en duurzame oplossing voor het verplaatsen van werkspullen of goederen, zonder zwaar te hoeven tillen. Goederen van de meest uiteenlopende soorten en maten kunnen eenvoudig op een handwagen worden gestapeld, vastgezet en zonder veel moeite van A naar B worden getransporteerd. Hun veelzijdigheid maakt ze ook zo bijzonder populair. Handtrekwagens worden ook vaak gebruikt bij scoutingclubs, op campings, in parken en bijvoorbeeld in de entertainment- en evenementenindustrie.

Veilig transport met een handtrekwagen

Of het nu gaat om twee- of vierwielers: handwagens kunnen elk product in fabriek of werkplaats aan. Het laadvlak en de wanden zijn van watervast multiplex voorzien van een anti-slip laag welke voorkomt dat uw goederen tijdens transport gaan schuiven of beschadigd raken. Handwagens met 4 wielen bieden een hoog draagvermogen bij weinig inspanning en ze staan altijd stevig op vier lichtlopende banden. Ze hebben wat meer manoeuvreerruimte nodig en hebben een grotere actieradius. Handtrekwagens met 2 wielen hebben een kleine draaicirkel en zijn beter geschikt voor smalle magazijngangen en ruimtes. Ze moeten echter wel met iets meer aandacht worden geladen en verplaatst omdat ze een ander zwaartepunt hebben.

Veelzijdige handwagens

De handtrekwagen hebben hoge draagvermogens en zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Met of zonder wanden en kopwand, met een stalen laadvlak of een houten laadvlak en u heeft de keuze uit verschillende soorten wielen: massief rubber- of luchtbanden. Producten of goederen met een kleine afmeting of laag gewicht kan het beste worden vervoerd in een handwagen met zijwand of reling. Zoals bij alle interne transportmiddelen geldt hier hetzelfde: overschrijd nooit het maximaal aangegeven draagvermogen van uw handwagen en zorg ervoor dat de wielen of banden geschikt zijn voor de ondergrond.

Industriële handwagens

Onze handwagens zijn ideaal op het gebied van intern transport en logistiek. Maar wij hebben ook etagewagens en magazijnwagens. Mocht u ondanks het ruime assortiment iets wensen wat u niet in onze webshop vindt, belt u ons dan voor een oplossing op maat.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.