• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Luxe garderobekasten

Luxe garderobekasten

Waarom luxe garderobekasten? Daar waar de gebruiker net wat meer wenst en de ruimte met net wat meer aandacht moet worden ingericht plaatst u onze sfeervolle luxe garderobekasten. Natuurlijk shop je uw luxe garderobekasten bij Ghala.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

Stijlvolle luxe garderobekasten bij GHALA

Onze luxe garderobekasten hebben een stijlvolle uitstraling en passen perfect in iedere sfeervolle ruimte. De luxe kledingkasten van GHALA zijn elegant en compleet, excellent in techniek en comfort en passen bij hoge eisen. Onze luxe stalen kledingkasten hebben een mooi design en zijn van hoge kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen. De stalen ombouw en deuren zijn standaard elektrolytisch verzinkt en de kasten zijn voorzien van innovatieve ventilatie en droging door de verschillende ventilatieconcepten. Onze luxe garderobekasten hebben veel binnenruimte door de hoge ombouwhoogte. De poten zijn zowel van binnen als van buiten comfortabel verstelbaar en ook de sokkel is in hoogte verstelbaar. De stalen deuren hebben gesloten zijprofielen voor optimale stabiliteit. De dubbelwandige deuren hebben comfortabele geluidsisolatie tegen storende geluiden. Standaard zijn de kasten voorzien van deuropeningsbegrenzer 90° voor optimaal sluiten.

Luxe garderobekasten voor vele toepassingen

Een van de unieke aspecten van het assortiment is het feit dat het in alle sectoren en gebruiksgebieden kan worden ingezet. Onze luxe complete garderobekasten passen niet alleen perfect in uw specifieke omgeving, maar verbetert deze ook. 

Fitness, wellness &, spa: na het inchecken komt de gast in de kleedkamers. De aangename sfeer en de bijpassende garderobevoorzieningen worden het visitekaartje van uw faciliteit. De wellness-ervaring begint al in de kleedkamer!

Industrie, handel & commercie: kleedkamers voor industrieel of commercieel gebruik stellen speciale eisen aan het meubilair. Onze luxe kledingkasten passen ook hier perfect, bijvoorbeeld door de keuze voor de meest optimale ventilatie- en droogfunctie.

Ziekenhuizen, klinieken & verzorgingscentra: in de medische en gezondheidszorg zijn hygiëne, netheid en veiligheid zijn belangrijkste factoren. Dit geldt ook voor garderobekasten voor patiënten, werknemers en bezoekers. Onze luxe garderobekasten combineren de best mogelijke reinigingseigenschappen met onbeperkte kleurvariaties. Dat betekent dat ze zich aanpassen aan elk interieur door onbeperkte keuzevrijheid in de kastconfiguratie. En dat betekent: investering zonder risico vanwege de eenvoudige retrofit-opties.

Verschillende luxe garderobekasten voor specifieke oplossingen

Onze luxe garderobekasten laten veel speelruimte voor specifieke oplossingen. Het aantal mogelijkheden is vrijwel onuitputtelijk: kastfronten met gestraalde of gefreesde motieven, business class-uitvoeringen, elektronische sluitingen en nog veel meer. Voor iedere smaak en elke behoefte zijn er materialen en kleuren naar keuze beschikbaar. Met de veelzijdigheid en multifunctionaliteit van onze luxe garderobekasten kunt u uw ruimte naar wens configureren en een unieke ambiance creëren.

Maar uiterlijk is niet alles: u zult alle redenen vinden waarom onze luxe kledingkasten ook aan al uw verwachtingen voldoen als het gaat om dagelijks gebruik. Laat ons uw wensen weten en stuur ons uw specifieke aanvraag.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.