• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Hangmapsystemen

Hangmapsystemen

Hier vindt u onze hangmapsystemen voor metalen stellingen. Hangmappenframes voor hangmappen met formaat A4 of Folio, van het merk Zippel, Tüb-Oblique, of uittrekframes voor hangmappen met een spoorbreedte van 330 mm. of 365 mm. Geschikt voor gebruik op kantoor, voor de werkplek, in het onderwijs en in de gezondheidszorg: geschikt voor iedere branche overal waar een overzichtelijk archiefsysteem gewenst is. Een uittrekframe voor hangmappen zorgt voor efficiënt en overzichtelijk werken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Handig opbergsysteem voor hangmappen

“Een papierloos kantoor”, dat was het geschetste beeld voor het kantoor van de toekomst. Feit is dat er veel dossiers worden en zijn gedigitaliseerd. Feit is ook dat er nog steeds papieren dossiers gebruikt en opgeborgen worden. Het opbergen van meerdere documenten kan gedaan worden in hangmappen zoals die van Tüb-Oblique en Zippel en hangmappen in A4 of folio formaat. In een hangmapsysteem als een uittrekframe voor hangmappen bergt u deze overzichtelijk en grijpbaar op.

Hangmap opbergsyteem kopen

Hangmappen worden veel op kantoor gebruikt voor het opbergen en archiveren van dossiers. Maar ook voor de thuiswerkplek zijn hangmappen ideaal voor het rangschikken van uw documenten. Voor een georganiseerd kantoor zijn hangmappen onmisbaar. Een hangmap pakt u gemakkelijk uit de kast om er iets uit te pakken of er iets aan toe te voegen. Hangmappenframes zijn ideaal voor het opbergen van dossiers die u regelmatig nodig heeft. Ze zijn ruimtebesparend en overzichtelijk. Ideaal voor snelle toegang tot dagelijks benodigde documenten.

Hangmappensysteem van GHALA

Als hangmapsysteem voeren wij hangmappenframes. Onze uittrekbare hangmappenframes voor onze metalen legbordstellingen zijn ideaal om documenten en dossiers te ordenen. Het hangmapframe zorgt ervoor dat u een rij hangmappen zonder enige moeite kunt ophangen. Het uittrekframe voor hangmappen is zeer stabiel, degelijk geconstrueerd en is leverbaar in verschillende diepte en breedte maten. U kunt het frame gemakkelijk naar u toe trekken en daarna weer inschuiven en uw hangmappen zijn opgeborgen. Hangmappenframes zijn perfect om alles te ordenen en bij elkaar te houden en het is eenvoudig om een document of dossier terug te vinden. Onze handige hangmappensysteem zijn bedoeld te gebruiken in combinatie met onze metalen legbordstellingen. Geschikt voor A4 en folio formaat hangmappen.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.