• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Kantine inrichting

Kantine inrichting

Kantine inrichting kopen

Kantine inrichting is de inrichting van een sociale ruimte waar mensen samen komen om pauze te houden, te eten en te praten. De kantine inrichting is belangrijk. Een goed ingerichte kantine is van cruciaal belang voor elke school, sportvereniging, bedrijf of andere instelling. De ruimte fungeert als eetgelegenheid maar ook als een plek waar mensen samenkomen, kletsen en socializen. Het is belangrijk om te kiezen voor comfort, duurzaamheid en stevigheid. Denk hierbij aan tafels, stoelen, kasten of banken. Verder is de lay-out van de kantine inrichting belangrijk. De meubels moeten zodanig worden geplaatst dat mensen gemakkelijk naar elkaar toe kunnen en kunnen communiceren. Kies voor een laag en open gedeelte waar meerdere mensen naast of bij elkaar kunnen zitten. Een gezellige, warme sfeer kan worden gecreëerd door de gekozen kleuren en stoffering. Kies voor warme, aanlokkelijke kleuren die de mensen uitnodigen om te blijven hangen. Maak ook gebruik van muurdecoraties om een gezellige sfeer te creëren. Van muurschilderingen tot sierlijke kunstwerken, alles mag om de kantine een beetje meer flair te geven. Een goed ontworpen kantine-inrichting kan een belangrijke bijdrage leveren aan het creëren van een effectieve werkomgeving die medewerkers aanmoedigt om samen te werken, communiceren en eten.

Bedrijfskantine, schoolkantine of sportkantine inrichten

De keuze van meubilair, meubels en vitrines bepalen niet alleen hoe comfortabel mensen zich in de kantine voelen, maar ook hoe 'huiselijk' de ruimte aanvoelt. Er zijn verschillende aspecten die bij het kiezen van de juiste kantine-inrichting in aanmerking moeten worden genomen, waaronder de grootte van de kantine, de beschikbare accommodaties en de gebruikte materialen. Afhankelijk van de grootte van de kantine, kan de inrichting verschillen. Kleinere ruimtes hebben meestal wat meer beperkte opties voor het interieurontwerp, maar kunnen nog steeds geschikt worden ingericht door middel van meubilair en decoratieve voorwerpen. Grotere kantines kunnen qua inrichting meer variëren, waarbij kleuren, patronen en texturen worden toegevoegd om de plaats gezelliger en een betere sfeer te creëren. Ook de kwaliteit van de materialen is belangrijk bij het kiezen van de juiste inrichting voor een kantine. Het is belangrijk om materialen te gebruiken die gemakkelijk schoon te maken zijn, duurzaam zijn en die sterk genoeg zijn om dagelijks gebruik te weerstaan. Er moeten comfortabele stoelen en tafels worden geplaatst, zodat mensen gemakkelijk kunnen zitten. Om met elkaar te praten aan de tafel moeten er voldoende zitplaatsen zijn. Andere meubels die nodig zijn, zoals bijvoorbeeld statafels, moeten ook de juiste proporties hebben en comfortabel genoeg zijn om een gesprek mogelijk te maken. Er moet ook aandacht worden besteed aan de keuzes van kleuren, afwerking en stoffering. Er moeten kleuren worden gekozen die bij de kleurstelling van het interieur passen en stoffen die voldoende stijlvol zijn om mensen ertoe te verleiden om te blijven. Tot slot is er ook aandacht nodig voor het installeren van een efficiënt lichtplan. Het licht moet voldoende zijn en een warm en uitnodigend effect hebben. Ook kunnen er kleine hoekjes gecreëerd worden om intieme gesprekken mogelijk te maken. Zorg er dus voor dat al deze factoren worden overwogen wanneer u een kantine inricht, zodat u er zeker van kunt zijn dat de ruimte gezellig en gastvrij is voor iedereen die er komt.

Kantine inrichting van GHALA

Kantine inrichting is een belangrijk aspect van het creëren van een gezellige en comfortabele omgeving voor medewerkers, gasten, bezoekers en anderen die in een bepaald bedrijf of instelling eten en drinken en pauze houden. Een goed ontworpen inrichting van een kantine kan de productiviteit, communicatie en werkplezier onder medewerkers verhogen. De juiste kantine inrichting kan mensen aanmoedigen om samen te komen en bij elkaar te verblijven om een goede sfeer te creëren. Meubels zoals tafels, stoelen, lades en kasten moeten comfortabel en gemakkelijk te gebruiken zijn voor gasten en medewerkers. Bovendien is het ook belangrijk om de algemene sfeer en identiteit van de organisatie te weerspiegelen met de gekozen meubels en decoraties. Het kiezen van de juiste materialen en meubels, en het creëren van de juiste sfeer met de juiste decoraties, zal helpen om een modern en gezellig kantinemilieu te creëren. Voor uw complete kantine inrichting kunt u terecht bij GHALA. Of het nu gaat om een bedrijfskantine, schoolkantine of sportkantine, wij zorgen voor een passende inrichting! U vindt bij ons onder andere kantinestoelen, kantinetafels, kapstokken, garderobes, banken en afsluitbare lockers. Wilt u meer informatie en of hulp bij het inrichten van uw kantine? Neem contact met ons op!

Contact met GHALA

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van kantine meubilair een aardige opgave lijkt, en dat is het ook!, maar GHALA helpt u graag mee. Wij hebben al meer dan 70 jaar ervaring met bedrijfsinrichting. En met die ervaring weten we wat werkt en wat niet werkt. Wij ontzorgen u graag volledig als het gaat om de kantine inrichting. Onze specialisten adviseren u graag over een passende inrichting voor uw kantine. Laat u verrassen door onze grote kennis  en neem contact met ons op! Wij komen graag met u meekijken op locatie en u bent ook meer dan welkom in onze showroom in Apeldoorn. Wij zijn persoonlijk bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze kantoor- en bedrijfsinrichting voor in uw bedrijf? Wij zijn u graag van dienst! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.