• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Platenkarren

Platenkarren

Onze platenkarren, ook wel hordenwagens genoemd, zijn het handige transportmiddel voor het vervoeren van goederen met grote of afwijkende afmetingen die het werk een stuk eenvoudiger maakt. De platenkarren zijn een handig hulpmiddel binnen omgevingen zoals meubelmakerij, houthandel en glasproductie, voor de industrie, in het magazijn of in de werkplaats.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. platenkar
  Platenkar
  • Kies zelf uit 20 platenkarren
  • Max. 5 of 7 beugels
  • 5 soorten wielen
  • Lengte 800, 1000, 1200 of 1500 mm.
  Vanaf € 450,23 € 544,78
per pagina

Veelzijdige platenkarren kopen

Binnen het magazijn of de werkplaats worden allerlei soorten goederen vervoerd. Kleine producten kunnen eenvoudig met de hand worden verplaatst, maar grotere goederen vereisen een andere aanpak. Helemaal de goederen in afwijkende en grote formaten. Een platenkar biedt hierbij uitkomst en is een handig en ergonomisch hulpmiddel op wielen, op effen maar ook oneffen terrein. Het gebruik van een platen kar is een erg handzame en veilige manier voor het opslaan en transporteren van houten, kunststof of glazen platen en andere lange materialen, zoals tapijt, panelen, deuren, kozijnen of planken. Door gebruik te maken van een platenkar kunt u ook eenvoudig zelf grote goederen transporteren en dat bespaart veel tijd.

Verrijdbare platen kar

Onze platen karren zijn door de zwenkwielen eenvoudig te besturen en kunnen door een rem stevig worden vastgezet, volgens EN 1757-3. Bij een zware en grote lading is dit erg belangrijk, want u moet snel bij kunnen sturen om niet de controle over het geheel te verliezen. De wielen zorgen ervoor dat u heel precies uw route kunt bepalen en gemakkelijk kunt rijden.  U heeft bij GHALA de keuze tussen een platenwagen met 5 verschillende soorten banden, waaronder luchtbanden, rubberen banden of polyamide banden. Luchtbanden zorgen voor evenwicht en voorkomen dat de platenwagen omkiept. Het voordeel van een luchtband is dat de wagen makkelijk kan worden verreden wanneer hij zwaar beladen is. Ook drempels rijdt u eenvoudiger op. Een massief rubberen band zal nooit lek gaan en is bestand tegen scherpe objecten. Dit is ideaal in een omgeving met scherpe voorwerpen op de vloer, zoals spijkers en schroeven. Voor intensief gebruik is deze platenwagen erg geschikt. De polyamide banden van de platenwagen zijn geschikt voor vochtige vloeren en bestand tegen chemicaliën. Indien u ervoor kiest om de platenwagen uit te voeren met polyurethaan banden dan zijn dit de vloervriendelijke wielen. 

GHALA platenkar

Met een GHALA platenkar bent u er altijd zeker van dat het vervoer makkelijk en zonder ongelukken op de plaats van bestemming komt. Met onze platenwagens kunnen alle platen en lange materialen zonder problemen worden verplaatst. Ook met draagarmwagens kunt u uw grote platen of materialen verplaatsen magazijn. Kijk hier voor ons overige assortiment voor intern transport.

 

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.