• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Metalen legborden

Metalen legborden

Metalen legborden voor onze S100 en S150 stellingen/rekken. De metalen legborden zijn verkrijgbaar in de breedtes van 840 mm. 1.000 mm. en 1.240 mm. en zijn zowel in verzinkte als gelakte uitvoering te bestellen. De metalen legborden zijn verkrijgbaar in de volgende dieptes: 200, 300, 350, 370, 400, 450, 500 en 600 mm.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. legbord metaal
  Metalen legborden geëpoxeerd in kleur voor metalen rekken
  • 10 standaardkleuren
  Vanaf € 19,00 € 22,99
per pagina

Metalen legborden van GHALA

Wilt u extra metalen legborden aan uw stalen stellingen toevoegen voor meer nog opbergruimte? Of zijn de huidige legborden misschien aan vervanging toe? Dan kunt u deze natuurlijk ook bij GHALA bestellen! Onze stalen legborden zijn in meerdere afmetingen te bestellen en zo vindt u altijd het juist passende metalen legbord.

Metalen legborden voor stellingen

Onze metalen legborden zijn er in een gelakte/gepoedercoate uitvoering of in een verzinkte uitvoering. Het materiaal is sterk, heeft een lange levensduur en buiten de standaard kleur grijs is de gepoedercoate uitvoering in meerdere standaard kleuren verkrijgbaar. In combinatie met GHALA stalen staanders bouwt u een stevige en duurzame stellingkast geschikt voor uw voorraden, gereedschappen, onderdelen, ordners, dozen, kratten of andere producten. De metalen legborden zijn zeer eenvoudig te monteren middels de metalen legborddragers. Het veelzijdige systeem is bijzonder geschikt voor archieven, opslagfaciliteiten en voor in uw magazijn.

Metalen legborden kopen

GHALA heeft veel mogelijkheden, en ook onze accessoires zoals de legborden zijn scherp geprijsd, én ze zijn veelal uit voorraad leverbaar (in een standaard uitvoering). Stalen legbordstellingen bieden een stevige oplossing voor meerdere toepassingen en zijn perfect voor het opbergen van uw administratie, producten, voorraad en andere goederen én gaan jarenlang mee. Daar de metalen stellingen uit losse delen bestaan kan uw inrichting meegroeien met de groei van uw bedrijf of instelling: de indeling is steeds weer aan nieuwe wensen aan te passen. De mogelijkheden zijn legio! Wenst u meer informatie of kunnen wij met u meedenken over de juiste rek-opstelling? Neem contact met ons op!

Kijkt u ook naar onze bijpassende stalen stellingen, houten rekken en kantoorkasten, voor een optimale inrichting van uw archiefruimte en kantoorruimte.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.