Afvalverzamelaars

Afvalverzamelaars

We can't find products matching the selection.

Afvalverzamelaars

Met toewijding, knowhow en creativiteit leveren we verschillende mobiele functionele meubels die het dagelijkse werk in zorginstellingen en ziekenhuizen vereenvoudigen en optimaliseren. We leveren onder andere praktische en eenvoudig te gebruiken afvalverzamelaars. Onze zelfsluitende afvalzakhouder voor kunststof of plastic zakken onderscheidt zich door zijn compacte en fraaie vormgeving. Het volwassen en goed doordachte technische concept van deze serie garandeert u jarenlang probleemloos gebruik en gemak van dit handige hulpmiddel. Let op de buitengewoon gunstige metingen die onze verzamelaars hebben. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor gebruik in de kleinere ruimtes.

De afvalzakken zijn eenvoudig te verwisselen en de voorste beugel dient als pedaal of voetpedaal om de elastische klemring te openen. Door de automatische afsluiting van de afvalzak worden ongewenste luchtjes tot een minimum beperkt. De onderzijde is voorzien van een kunststof sokkelbord of bodemkuip welke eenvoudig schoongehouden kan worden en ervoor zorgt dat de zak niet doorzakt of scheurt. Optioneel kan de afvalzakhouder worden uitgerust met een voetpedaal als rem en een blokkering om de afvalzak open te laten wanneer dat gewenst is.

Onze afvalverzamelaar is vervaardigd uit een gepolijst roestvrijstalen frame en heeft continu gelaste buisverbindingen. Leverbaar in een statische uitvoering met 2 poten en 2 zwenkwielen en in een verrijdbare uitvoering voorzien van 4 zwenkwielen. Met een inhoud geschikt voor 40 of 70 liter in beide hiervoor genoemde uitvoeringen zit er altijd een geschikt exemplaar voor uw gebruik tussen.
Samengevat is dit een handige trolley welke u veel gemak brengt op de werkvloer!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.