• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Tweedehands lockers

Tweedehands lockers

Kasten die bijvoorbeeld door onze klant zijn teruggestuurd omdat ze verkeerd besteld zijn of worden omgeruild, krijgen bij ons een tweede kans. Deze outlet producten zijn door ons gecontroleerd en verkeren in een goede staat. Omdat we vinden dat onze outlet kasten snel een nieuwe eigenaar verdienen, bieden we ze tegen een goedkopere prijs aan. Bij GHALA vindt u een wisselend aanbod van gebruikte en tweedehands kasten.

Tweedehands kasten van GHALA

GHALA biedt een uitgebreid scala aan tweedehands lockers. Betaalbaar, mooi en technisch in een goede staat. Of het nu gaat om een grote locker voor sporttassen of kleding of om een kleine lockerkast om waardevolle spullen in op te slaan, bij GHALA slaagt u altijd. Wij leveren de artikelen graag bij u op locatie af, maar u mag de gebruikte kasten ook zelf bij ons afhalen. Op deze pagina vindt u alle producten die behoren tot deze outlet.

Tweedehands lockers kopen

Een lockerkast is vaak dagelijks in gebruik en moet dan ook tegen een stootje kunnen. Onze tweedehands lockers zijn altijd in topconditie. Alleen de beste gebruikte lockers bieden wij aan en onze lockers zijn waar nodig opgeknapt. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan de circulaire economie. En wilt u ook bijdragen aan een circulaire omgeving? Dan is het kopen van onze tweedehands lockers de perfecte oplossing. U draagt zo ook bij aan een duurzamere economie daar u de bestaande locker een tweede leven geeft!

Aanbod van tweedehands lockers

Bedrijfsinrichting kan een grote investering zijn, tweedehands lockers kunnen bijdragen aan het drukken van deze kosten. Bij GHALA zijn alle tweedehands lockers in een goede staat en hebben een aantrekkelijke prijs. Daarbij hebben we verschillende uitvoeringen. Neem online een kijkje of kom langs! Alle outletproducten staan namelijk in onze showroom of in ons magazijn in Apeldoorn. U bent dan ook van harte welkom om langs te komen. Bent u dit van plan? Neem dan vooraf even contact met ons op, dan zorgen we dat de producten voor u klaar staan - samen met één van onze vakkundige medewerkers.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.