• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Werkplaatsinrichting

Werkplaatsinrichting

Voor een effectieve werkplaatsinrichting zijn stevige, functionele en veilige meubels nodig, zoals werkbanken, gereedschapskasten, werkplaatsstoelen en andere werkplaatsbenodigdheden; allemaal aangepast aan de specifieke behoeften en wensen. En omdat de ene werkplaats de andere niet is, biedt GHALA een verscheidenheid aan werkplaatsmeubilair aan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 111

Van hoog naar laag sorteren
 1. Beginrek metalen legbordstelling.
  Metalen legbordstelling S beginrek
  Waardering:
  100%
  • 6300 stellingen
  • Beginrek
  • Verzinkt of 9 kleuren
  • 1830 tot 2910 mm hoog
  • 300 tot 600 mm diep
  Vanaf € 169,95 € 205,64
 2. Aanbouwrek legbordstelling
  Metalen legbordstelling S aanbouwrek
  • 6300 soorten stellingen
  • Aanbouwrek
  • Verzinkt of 9 kleuren
  • 1830 tot 2910 mm hoog
  • 300 tot 600 mm diep
  Vanaf € 113,85 € 137,76
 3. 78920-303 Bakkenstelling met 56 kunststof bakken
  Bakkenstelling met 56 bakken en 300 mm diep
  • 14 verzinkte legborden
  • 4 kunststof bakken per plank
  • Geschikt voor ieder magazijn
  € 1.019,54 € 1.233,64
 4. euronorm magazijnwand
  Magazijnwand van Euronorm bakken
  Vanaf € 303,15 € 366,81
 5. Gereedschapswand
  Gereedschapswand 450 x 500
  € 73,22 € 88,60
 6. Gereedschapswand
  Gereedschapswand 450 x 1000
  € 109,14 € 132,06
 7. gereedschapswand
  Gereedschapswand 450 x 1500
  € 151,96 € 183,87
 8. gereedschapswand staal
  Gereedschapswand 450 x 2000
  € 180,97 € 218,97
per pagina

Complete werkplaatsinrichting van GHALA

Een werkplaats is een ruimte die is ingericht om er te werken met gereedschappen en machines. Een werkplaats en garage bruist altijd van de activiteit. Het is er een drukte van belang en om de werkzaamheden vloeiend en geordend te laten verlopen is het belangrijk dat er efficiënt gewerkt wordt. Minstens zo belangrijk is dat er efficiënt wordt omgesprongen met de beschikbare ruimte en dat alle benodigde materialen aanwezig zijn om op deze manier veilig te werken. De werkplaatsinrichting heeft de juiste aandacht nodig. Het assortiment van GHALA is dusdanig groot dat u bij ons alles vindt wat u nodig heeft. Om u een beeld te geven van dit assortiment werkplaatsinrichting volgt hier een aantal voorbeelden wat wij u kunnen leveren: werkbanken, euronorm bakken, stellingkasten, werkplaatskasten, werkplaatsstoelen, enz enz. U heeft een ruime keus in merken en uitvoeringen.

Professionele werkplaats inrichting kopen

Echte vakmensen weten: een slimme inrichting van uw werkplaats kan het absolute verschil maken bij de dagelijkse werkzaamheden. Dit geldt voor de fysieke gezondheid, het werkplezier en de productiviteit van alle medewerkers in het bedrijf. Het is dan ook belangrijk om bewust stil te staan bij hoe de werkplaats ingericht wordt; medewerkers moeten eenvoudig het juiste gereedschap kunnen vinden, er moet robuust werkplaatsmeubilair staan dat tegen een stootje kan en de werkplaatsuitrusting moet ervoor zorgen dat medewerkers ergonomisch en veilig kunnen werken. Met hoogwaardige materialen en jarenlange professionele knowhow biedt GHALA alle werkplaatsbenodigdheden aan die u nodig heeft om de arbeidsprocessen binnen uw bedrijf optimaal te laten verlopen.

Werkplaatsinrichting online bestellen bij GHALA

U bestelt uw werkplaatsuitrusting gemakkelijk in onze webshop. Bent u overtuigd van ons assortiment, maar vraagt u zich nog af wat de beste oplossingen zijn voor uw werkplaatsinrichting? Onze vaardige verkoopmedewerkers geven u graag van persoonlijk advies en kunnen zelfs bij u langskomen om samen met u na te gaan welke werkplaatsbenodigdheden bij uw werksituatie passen. Mocht u de werkplaatsinrichting die u nodig heeft liever ‘in het echt’ zien, dan bent u hiervoor van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Hier staan onze verkoopmedewerkers u graag woord en adviseren zij u op basis van kennis, kunde en ervaring. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch of per mail bereiken als u via de webshop uw order wilt plaatsen.

Complete werkplaatsinrichtingen voor garages en werkplaatsen

Bij het inrichten van een werkplaats van bijvoorbeeld een garage komt veel kijken. U heeft veel verschillende producten nodig voor het inrichten ervan. Dan is het belangrijk om goed op een rijtje te hebben welke producten u precies nodig heeft. In het ruime assortiment van GHALA vindt u alles op het gebied van het inrichten van uw werkplaats. Of het nu gaat om een grote gereedschapskast, materiaalkast, etagewagen of om een complete werkplaatsinrichting. Wilt u uw garage of werkplaats volledig inrichten met werkplaatsmeubels? Vraag dan een passende offerte bij ons aan.

Buiten meubilair voor uw werkplaats bieden wij ook kantineinrichting en magazijninrichting aan.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.