• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Kledinguitgiftekasten

Kledinguitgiftekasten

Hier vindt u ons assortiment praktische kledinguitgiftekasten, ook wel kledinguitgiftelockers of kledingverdeelkast genoemd. De centrale deur van de kledinguitgiftekast is voorzien van apart te openen kleinere deurtjes. Een kledinguitgiftekast is geschikt voor het gezamenlijk vullen en apart uitnemen van schone bedrijfskleding of werkkleding.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wasgoedverdeelkast kopen

Zoekt u een wasgoed verdeelkast voor kledinguitgifte, waar u bijvoorbeeld binnen de horeca of de zorg gebruik van kunt maken? Onze metalen kledinguitgiftekasten zijn van goede kwaliteit en zijn voorzien van gladde deuren zodat de kasten goed schoon gemaakt kunnen worden. De kasten voor kledinguitgifte hebben een praktische breedte en hebben een centrale deur met daarin kleinere deuren welke apart van elkaar te openen zijn. Voor het vullen wordt de grote centrale deur gebruikt, zo kunnen alle vakken ineens geopend worden, door bijvoorbeeld de facilitair medewerker. Ieder personeelslid of medewerker daarentegen heeft een eigen af te sluiten vak en pakt wanneer gewenst zijn of haar schone werkkleding.

Praktische kledinguitgifte kast

U kunt de garderobekasten voor kledinguitgifte gebruiken en ze zijn te gebruiken voor zowel schone als vieze was. U kunt rekenen op een praktische en handige kleding verdeelkast. De deuren van de kledinguitgiftekast zijn rechtsdraaiend en laten zich ruim openen. Ieder vak in de garderobekast voor kledinguitgifte is voorzien van een labelhouder en een eigen slot. Daarnaast heeft de kast een centrale deur voor toegang tot alle vakken. Naast de standaard cilindersloten met 2 sleutels zijn er andere slot opties mogelijk. De achterwand van de kledinguitgiftekast is voorzien van perforatie, zodat er voldoende ventilatie plaatsvindt. U kunt de garderobekast voor kledinguitgifte ook uitstekend als locker gebruiken, bijvoorbeeld om persoonlijke eigendommen op te bergen. U hoeft geen aparte lockers aan te schaffen dankzij de sloten op de garderobekasten, zodat u eenvoudig ruimte kunt besparen. Dankzij de vele kleurmogelijkheden zorgt u eenvoudig voor een passend geheel.

Kledinguitgifte lockers bestellen

U kunt de kledingverdeelkasten eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u daar vervolgens vlot gebruik van kunt maken. Wilt u onze kledinguitgifte garderobekasten online bestellen, of hier meer informatie over ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over. Wij ontvangen u tevens graag in onze showroom voor een persoonlijk gesprek. Naast kledinguitgiftelockers hebben wij ook bergkasten en wasverzamelkasten in ons assortiment.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.