• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Cijfersloten

Cijfersloten

Onze mechanische cijfersloten voor lockers en garderobekasten vindt u hier. De ruimste keuze in cijfelsloten voor locker en garderobekasten vindt je uiteraard bij Ghala.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cijfersloten van GHALA

Mechanische cijfersloten zijn geschikt voor alle garderobe- en lockerkasten van GHALA. Ze zijn ook in te bouwen in maatwerkkasten van bijvoorbeeld een interieurbouwer. Het slot is in te stellen met een 3 of 4-cijferige code. Welk slot het beste past bij uw locker hangt af van waar u de lockers heeft staan en welke soort gebruikers de lockers gaan gebruiken: niet elk slot is geschikt voor elke situatie. Het mechanisch cijferslot is geschikt voor de vaste gebruiker en geeft de mogelijkheid om zelf een pincode te bedenken en in te voeren.

Cijfersloten kopen

Een mechanisch cijferslot voor een locker werkt met een cijfercombinatie die niet op een elektronische manier wordt ingevoerd. Dit gebeurt meestal door het invoeren van cijfers in een bepaalde volgorde. Bij lockers gaat het vaak om een knop die je naar de juiste cijfers draait. Dit is een meer traditioneel slot. Er zijn verschillende mechanische cijfersloten met verschillende draaischijven of verschillende technieken. De voordelen van het mechanische slot zijn dat er geen sleutel nodig is om het slot te openen: een (zelfbedachte) code wordt gebruikt. Het sleutelmanagement vervalt en dit bespaart tijd en zo ook geld. Een ander voordeel van het mechanisch cijferslot is dat er geen batterij of stroom nodig is. Ook heeft het mechanische cijferslot een karakteristieke industriële uitstraling. Het slot is eenvoudig achteraf te monteren.

Mechanisch cijferslot met hoofdsluiting

Bij het sluitsysteem wordt veelal standaard een hoofdsleutel geleverd, ook wel moedersleutel genoemd. Deze kan door de beheerder gebruikt worden om de pincode te overrulen en de locker te openen. Het cijferslot is zo altijd te openen met een moedersleutel. Handig als de code per ongeluk is vergeten. Voor het resetten van het mechanische cijferslot is ook een moedersleutel benodigd. Het slot en de code kan gereset worden als de garderobekast of locker wordt toegewezen aan een nieuwe gebruiker.

Toch niet op zoek naar een cijferslot? Kijk hier voor alle lockersloten van GHALA.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.