• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Banken

Banken

Met een zitbank creëert u een aangename plek in de kleedruimte, garderoberuimte en hal. Om uit te rusten en om te kleden. Vind hier ons uitgebreide assortiment banken. 

Kleedkamerbanken kopen

Kleedkamerbanken zijn in iedere kleedruimte en kleedkamer van belang. Een handige plek om even zittend van schoenen te wisselen, om te kleden, kleding op te hangen of om even uit te rusten. Wanneer u op zoek bent naar houten banken dan bent u bij GHALA aan het juiste adres. Veel sportverenigingen, fitnesscentra, ziekenhuizen en scholen gingen u al voor. U vindt bij GHALA een groot assortiment, we hebben verschillende uitvoeringen banken in allerlei soorten en maten. Wij leveren zowel wandbanken, al dan niet in combinatie met een garderobeprofiel, als vrijstaande zitbanken die los in de ruimte geplaatst kunnen worden. De zitmogelijkheid of rugleuning is van blank gelakte hardhouten zitlatten of van kunststof zitregels welke in meerdere kleuren leverbaar zijn. Het frame of onderstel is vrijwel altijd van metaal en het staalwerk is dan hoogwaardig gepoedercoat. U heeft daarbij de keuze uit verschillende kleurmogelijkheden. Zoekt u in plaats van stalen zitbanken kunststof zitbanken? Ook deze uitvoering kunt u vinden in onze webshop!

GHALA garderobebanken bestellen

Het benodigde aantal zitbanken of zitplaatsen is afhankelijk van het aantal mensen dat gelijktijdig in de kleedruimte zich omkleedt en de beschikbare ruimte. Standaard rekenen wij per persoon 400-600 mm ruimte om zich om te kunnen kleden. Gemiddeld dus 2 personen per 1.000 mm zitbank. Wat betreft de ruimte: u vindt bij GHALA altijd een comfortabel en tijdloos model dat bij uw wensen past en bijna alles is mogelijk. We leveren banken die een vaste maatvoering hebben maar we hebben ook een maatwerk-programma. U kunt bij GHALA vrijstaande zitbanken bestellen die geheel op maat gemaakt of aangepast zijn. Zo kan de kleedruimte optimaal ingericht en gebruikt worden. Vraagt u ons naar de mogelijkheden. De banken leveren wij geheel gemonteerd bij u af zodat er snel gebruik van gemaakt kan worden. Plaatsing en montage kan GHALA ook voor u verzorgen, natuurlijk tegen een schappelijke prijs. De banken staan bij ons op de website, u kunt bij ons langskomen in de showroom of eenvoudig en snel online bestellen.

Wandbanken voor sportvereniging

Een efficiënt ingerichte kleedkamer geeft overzicht en rust en is makkelijker schoon te houden. En vaak maken alle teamleden of meerdere personen in één keer gebruik van een kleedruimte. Wandbanken van GHALA worden effectief aan de muur gemonteerd zodat iedereen een plek heeft om zich om te kleden, maar er geen ruimte wordt verspild. Ruimte die gebruikt kan worden om samen feest te vieren na een lang gedroomde overwinning

Kunststof banken

Onze kunststof banken zijn uitermate geschikt voor de recreatieve sector en zorgsector. Het modulaire systeem is ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes van zwembaden, sportaccommodaties, fitness-, zorg- en revalidatiecentra. De banken zijn ook uitermate geschikt voor het gebruik in sauna’s en watersportcentra. Het ophangen van kleding, tassen en jassen aan de kunststof haken wordt gecombineerd met een zitplek om om te kleden en uit te rusten. De garderobebanken zijn comfortabel, sterk, stevig en stabiel.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.