• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Juicebar

Juicebar

De Juicebar: de locker met oplaadfunctie voorzien van 10 of 20 vakken voor het opladen van elektronische apparaten, zoals telefoons, powerbanks, Ipads en laptops. Onze Juicebar is een compact oplaadstation en ideaal voor scholen, kantoren, zorginstellingen, restaurants, bibliotheken en openbare ruimtes.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Elektronica opbergen en tegelijk opladen met de Juicebar

Compact en duurzaam lockersysteem om persoonlijke elektronische apparaten veilig op te bergen en tegelijkertijd op te laden. Met de aantrekkelijke en handige Juicebar-lockers van Digilock voor onder andere mobiele telefoons en Ipads kunnen gasten en bezoekers hun toestel veilig opladen en tegelijkertijd ontspannen en recreëren. De JuiceBar van Digilock is ideaal voor onder andere sportscholen, winkelcentra, restaurants, hotellobby’s, bibliotheken, openbare ruimtes enz. Elke locker heeft een draadloze en bedrade oplaadmogelijkheid. De kabels zijn beschikbaar voor Iphone, micro USB en type C.

Vrijstaande locker voor het opladen van persoonlijke apparaten

De Juicebar is een compacte, veilige en ultra handige locker die overal geplaatst kan worden. De lockers met oplaadfunctie van Digilock bieden de perfecte oplossing voor de hedendaagse mobiele gebruiker. De kast beschikt over een toetsenblok of aanraakgevoelige RFID-interface. De lockerkast is geschikt voor gemeenschappelijk gebruik, voor één of meerdere gebruikers. Het duurzame stalen frame is voorzien van breukbestendige deuren van gehard veiligheidsglas. Er zijn twee uitvoeringen: met 20 vakken en met 10 vakken. De kast wordt standaard geleverd in het wit, en andere kleuropties zijn op aanvraag. De levering is inclusief materiaal voor wandmontage of voor gebruik met sokkel zodat de kast ergens vrijstaand geplaatst kan worden.

Opladen met een veilig gevoel

Het materiaal van de kastromp is staal. De deur bestaat uit een kunststof frame met daarin een perspexplaat. Onder in de kast met 20 vakken zitten 2 vakken, deze zijn voor de voeding: hier is toegang tot de USB aansluitingen etc. mocht dit nodig zijn i.v.m. het vervangen van een kabel. Het snoer komt aan de achterzijde uit de kast. Iedere kast heeft 1 voeding. De deuren scharnieren op een doorlopende scharnierpen. De sluitlip van het slot sluit achter het frame van de kast. De JuiceBar is leverbaar met elektronische sloten zoals het Versa PIN elektronische slot of het Versa RFID elektronische slot. Programmeren van de sloten is mogelijk via de Mobile App (te gebruiken middels een tablet met witte programmeersleutel). Heeft u nog vragen? Laat u verder adviseren over de Juicebar door de medewerkers van GHALA.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.