• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Houten legborden

Houten legborden

Extra houten legborden voor onze houten stellingkasten shopt u hier bij GHALA, ter aanvulling of ter vervanging van de huidige. Stevige houten legborden in breedtes van 1.000 mm. en 1.200 mm. Qua diepte zijn onze vurenhouten legborden verkrijgbaar in 300, 400, 500 of 600 mm. Keuze te over en het past altijd in uw (bestaande) stellingen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. houten legbord
    Houten legbord H100
    Vanaf € 17,96 € 21,73
per pagina

Houten legborden van GHALA

Wilt u extra houten legborden aan uw houten stellingen toevoegen voor meer opbergruimte? Of zijn de huidige aan vervanging toe? Dat kunt u deze bij GHALA bestellen! Onze houten legborden zijn in meerdere afmetingen te bestellen en zo vindt u altijd het juist passende houten legbord.

Houten legborden voor stellingen

Onze houten legborden zijn van ongecoat vurenhout. Dit materiaal is sterk, heeft een natuurlijke en warme uitstraling en is eventueel van een passende kleur te voorzien. In combinatie met GHALA houten staanders bouwt u een stevige stellingkast geschikt voor uw voorraden, onderdelen, ordners, dozen, kratten of andere producten. De houten legborden zijn zeer eenvoudig te monteren middels metalen legborddragers. Het veelzijdige systeem is bijzonder geschikt voor archieven, opslagfaciliteiten en voor in uw magazijn.

Houten legborden kopen

GHALA heeft veel mogelijkheden, de legborden zijn scherp geprijsd en ze zijn veelal uit voorraad leverbaar. Houten legbordstellingen bieden een stevige oplossing voor meerdere toepassingen en zijn perfect voor het opbergen van uw administratie of producten én gaan jarenlang mee. Doordat de houten stellingen uit losse onderdelen bestaan kan uw inrichting meegroeien met de groei van uw bedrijf of instelling. De indeling is steeds weer aan nieuwe wensen aan te passen. De mogelijkheden zijn legio! Wenst u meer informatie of kunnen wij met u meedenken over de juiste opstelling? Neem contact met ons op!

Kijkt u ook naar onze bijpassende houten stellingen, metalen rekken en kantoorkasten, voor een optimale inrichting van uw archiefruimte en kantoorruimte.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.