Lage garderobekasten

Onze lage metalen garderobekasten zijn heel handig voor de kleinere kinderen. Onze kledingkasten nemen weinig ruimte in beslag en kinderen kunnen hier makkelijk zelf hun jassen en tassen netjes in opbergen. Onze lage metalen garderobekasten zijn een perfect meubel voor het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, basisschool, BSO, kinderkamer, indoor speeltuin en de kinderafdeling van het ziekenhuis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 480103-20
  Lage garderobekast met poten S3500 Evolo
  • Meerdere kleuren
  Vanaf € 200,00
 2. 480203-20
  Lage garderobekast op sokkel S3500 Evolo
  • Meerdere kleuren
  Vanaf € 216,00
 3. 483106-20
  Lage garderobekast met poten met 2 afdelingen boven elkaar S3500 Evolo voor basisscholen
  • 1650 mm hoog
  • 500+ kleurcombinaties
  • Ideaal voor basisscholen
  Vanaf € 250,00
 4. 483206-20
  Lage garderobekast op sokkel met 2 afdelingen boven elkaar S3500 Evolo voor basisscholen
  • 1600 mm hoog
  • 500+ kleurcombinaties
  • Ideaal voor basisscholen
  Vanaf € 267,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goed bereikbaar

Onze vertrouwde metalen garderobekasten zijn nu ook in een lagere uitvoering verkrijgbaar! Door de praktische kinderhoogte zijn de vakken gemakkelijk bereikbaar voor kinderen en kunnen peuters en kleuters zelf hun boekjes, speelgoed, tassen en jassen opbergen.

Veilig

Alle vakken zijn veilig in het gebruik door kinderen. Dankzij de extreem buigstijve deuren is de inbraakveiligheid van onze lage kledingkasten verbeterd. De stabiele staalconstructie met hoogwaardige coating is netjes afgewerkt en is zonder scherpe randen. De vlakke bodems en de rechts scharnierende deuren met ventilatiegaatjes zijn eenvoudig te reinigen. Het gebruik van de etikethouder draagt er aan bij dat de kinderen makkelijk en zelf hun eigen vakje kunnen vinden.

Sluiting

Met de lage kledingkast van GHALA kan alle kleding en andere spulletjes van het kind netjes achter gesloten deuren worden opgeborgen. Er zijn verschillende sluitingen mogelijk en de kast is standaard voorzien van een ergonomische klinksluiting bestemd voor een hangslot.

Weinig ruimte groots effect

Onze lage garderobekasten zijn van metaal en kunnen in vele standaard RAL-kleuren geleverd worden. Natuurlijk zijn onze lage stalen kledingkasten verkrijgbaar in het wit! Maar wanneer de ruimte vraagt om een stoere kast kiest u wellicht voor zwart of grijs. Wanneer de ruimte speels en vrolijk ingericht is kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kleurrijk geel, rood, blauw of oranje. Of een combinatie daarvan, voor een nog speelser effect!

 

GHALA lage garderobekasten zijn ideale kledingkasten voor kleinere kinderen en in combinatie met onze wandgarderobes welke u op kinderhoogte op kunt hangen zijn de voorzieningen compleet!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.