• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Klinksluitingen

Klinksluitingen

Een klinksluiting is een robuuste draaiknop met oog of opening waar een hangslot in gehangen kan worden. De klinksluiting is voornamelijk geschikt voor lockers en garderobekasten. Wij leveren onze standaard en beveiligde klinksluitingen al sinds jaar en dag, ze zijn fraai afgewerkt en in een degelijke uitvoering. Ook in grote aantallen zijn ze uit voorraad leverbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klinksluitingen bestellen bij GHALA

Onze klinksluitingen zijn geschikt voor hangsloten met een beugeldikte van 6 tot 8 mm. en ze zijn toepasbaar op verschillende lockers en garderobekasten. Een klinksluiting is te bestellen in nieuwe lockers en garderobekasten, maar ze zijn ook zeker los te bestellen en eenvoudig in bestaande kasten of lockers te monteren. Met het gebruik van een hangslot is vergrendeling optioneel mogelijk en zonder hangslot dient de klinksluiting als draaiknop.

Hangslotsluiting kopen

De klinksluiting, ook wel valgrendel of draaiknop genoemd, wordt gemonteerd op een lockerdeur of garderobekastdeur.De klinksluiting is uitermate geschikt in situaties waarbij er veel wisselende gebruikers zijn. Zoals bijvoorbeeld in kleedruimtes van sportverenigingen, sportscholen en fitnesscentra. Hier kan een ieder gebruik maken van zijn of haar eigen hangslot om een garderobekast of locker af te sluiten. Dit scheelt tijd en dus ook geld voor de organisatie of vereniging: er is geen sleutelmanagement en de verantwoordelijkheid van veilig opbergen ligt zo bij de gebruiker zelf.

Beveiligde klinksluiting

Het is vrij eenvoudig om een hangslot als hefboom te gebruiken en op die manier het slot te forceren. Wij hebben daarom ook een beveiligde variant van de klinksluiting in ons gamma. Onze beveiligde klinksluiting kan niet als hefboom gebruikt worden omdat hij in gesloten toestand doordraait. Het sluitmechanisme van de robuuste draaiknop draait zo niet stuk, dit is veelal een manier om de deur kwaadwillig open te krijgen. Pas met het verwijderen van het hangslot uit de hangslotsluiting haakt de sluitcilinder in en kan de deur met een eenvoudige draai aan de sluitknop worden geopend. Zo is de inhoud van de locker beveiligd tegen inbraak en ongeoorloofde manipulatie. Slim! Onze beveiligde klinksluiting is toepasbaar op bijna alle kasten.

Al onze klinksluitingen worden geleverd met een slotlip, en bijpassende hangsloten zijn makkelijk mee te bestellen. Wij hebben een uitgebreide collectie hangsloten die geschikt zijn voor de standaard en de beveiligde klinksluiting. Toch niet op zoek naar een klinksluiting? Kijk dan eens naar onze andere lockersloten.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.