Garderobekasten met houten deuren

Hier vindt u onze stalen garderobekasten met houten deuren. Voor iedere ruimte waar luxe en sfeer ook belangrijk zijn!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Luxe en praktisch in één

Natuurlijk, een garderobekast dient in eerste instantie functioneel te zijn. Een handige opbergplek voor het ophangen van privé- en werkkleding is een must in iedere kleedruimte. De kast moet degelijk zijn, makkelijk in gebruik en afsluitbaar. Maar het is een mooie bijkomstigheid als deze kledingkast tevens decoratief is en een perfect past in een sfeervolle ruimte. GHALA stalen garderobekasten met houten deuren voldoen aan al deze eisen, onze kasten bieden meer! Onze garderobekasten zijn echte blikvangers, ze hebben de prachtige combinatie van staal en hout-decor in één. De kledingkast een duurzame staalconstructie met opliggende HPL-deuren. Optimale luchtcirculatie wordt gerealiseerd door gedefinieerde ventilatieruimtes voor en achter de hoedenplank.

Sfeer

Onze mooie garderobekasten met houten deuren dragen bij aan een prettig en rustige sfeer in de ruimte. Ze hebben een warme en natuurlijke uitstraling door de te kiezen houtdecors. Door de combinatie van het design en de natuurlijke uitstraling zijn onze metalen garderobekasten decoratief en ze bieden genoeg plaats voor kleding en andere spullen

Keuzemogelijkheden

Er zijn meerdere afdelingsbreedtes en aantal afdelingen per kast voor het meest optimaal inrichten van uw kleedruimte. Er is genoeg keuze in indeling, soorten sluitingen, kleur van de ombouw en van de decordeuren. Voor onze stalen garderobekasten met decorfronten kunt u kiezen uit de volgende decors: wit, zilvergrijs, donau-esdoon, sen-es en Eik sereno. En door de vele kleurmogelijkheden voor de ombouw van de kledingkast en de HPL-deuren kunt u precies de juiste uitstraling van de garderobekast bepalen. Zo past uw kledingkast altijd perfect bij de sfeer van de kleedruimte.

Toepassing

Onze stalen garderobekasten met prachtige houten deuren zijn veel gezien in sauna’s, thermen, wellness centra en de luxere sportschool.

 

Toch niet op zoek naar kledingkasten met houten deuren? Wij hebben een heel groot assortiment geheel metalen garderobekasten!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.