Verzendcontainers

Verzendcontainers

Onze verrijdbare verzendcontainers zijn een perfecte oplossing voor uw interne transport in werkplaats of magazijn. Ook zijn ze handig om uw voorraad overzichtelijk op te slaan of om uw post, pakketten of andere producten mee te vervoeren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Verzendcontainer Serie R 600
    Verzendcontainer Serie R 600
    Vanaf € 901,45 € 745,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verzendcontainers

Onze verrijdbare verzendcontainers zijn duurzame en robuuste stalen containers. Ze zijn een perfecte oplossing voor uw interne transport in werkplaats of magazijn. Ook zijn ze handig om uw voorraad overzichtelijk op te slaan of om uw post, pakketten of andere producten te vervoeren.

Naar keuze rondom met bekleding van draadgaas of staalplaat en voorzien van 2 afsluitbare vleugeldeuren. De goederen worden daarachter veilig geborgen daar de deuren uitgevoerd zijn met een cilinderslot met tweevoudige sluiting, vergrendeling boven en onder. Standaard heeft de container een vaste bodem. Met de extra bij te bestellen legborden kunt u dit transportmiddel geheel naar uw eigen wens indelen. De laadvlakken zijn van hoogwaardig multiplex, watervast verlijmd volgens DIN EN 314-2. De legborden kunnen individueel belast worden tot 80 kg. De verzendcontainer heeft een totaal draagvermogen van 600 kg. U kunt een keuze maken uit meerdere uitvoeringen verrijdbare verzendcontainers. We hebben containers met duwbeugel, met 2 massief rubberen zwenk- en 2 bokwielen voorzien van rollagers. Zwenkwielen met totaal-vastzetters volgens EN 1757-3. Ook in ons assortiment: een verzendcontainer geschikt voor hefwagens. Deze uitvoering is zonder duwbeugel, met 4 metalen voeten en de onderrijhoogte is 100 mm.

Voor een verzendcontainer geschikt voor een hefschamel kunt u ook bij ons terecht. Deze versie is zonder duwbeugel, met 2 metalen voeten en 2 bokwielen met een doorsnede van 200 mm. De massief rubberen zwarte wielen zijn voorzien van rollagers. Standaard is de stalen buisconstructie hoogwaardig gepoedercoat in RAL 5010 gentiaanblauw. Tevens zijn naar keuze 9 andere kleuren zonder meerprijs verkrijgbaar, zo past het altijd binnen uw bestaande interieur. De verrijdbare gaascontainers wordt geheel gemonteerd en klaar bij u geleverd, dat betekent uitpakken en wegrijden! Maak het u gemakkelijk, bestel bij ons dit handige transportmiddel en u kunt spoedig aan de slag.

 

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.