• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Speciale werkbanken

Speciale werkbanken

Speciale werkbanken zijn essentiële hulpmiddelen in verschillende industrieën, hobby- en werkruimtes. Ze bieden een stabiele en georganiseerde werkplek voor allerlei taken, van ambachtelijk precisiewerk tot zware industriële toepassingen. Laat u adviseren over de speciale werkbanken van GHALA.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunststof werkbank
  Kunststof werkbank 2000x600x900 mm
  • Kunststof
  • Vochtbestendig
  • Hygiënisch
  • Eenvoudige montage
  € 391,32 € 473,50
per pagina

Duurzame kunststof werkbanken

Een speciaal type werkbank dat steeds populairder wordt, is de kunststof werkbank. Ze zijn vochtbestendig, geheel gemaakt van kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Kunststof werkbanken zijn vervaardigd uit hoogwaardige kunststof materialen en deze materialen zijn duurzaam, levensmiddelengeschikt en bestand tegen corrosie, roest en vlekken. Hierdoor zijn kunststof werkbanken ideaal voor gebruik in een vochtige omgeving zoals laboratoria of keukens en sluiten daarmee perfect aan bij de richtlijnen van de HACCP regelgeving. Ze bieden echter nog steeds duurzaamheid en prestaties, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn. Veel kunststof werkbanken worden vervaardigd uit gerecyclede materialen en zijn volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke oplossing.

Speciale werkbanken kopen

Speciale werkbanken als kunststof werkbanken zijn over het algemeen lichte werkbanken. Dit maakt ze gemakkelijk verplaatsbaar en geschikt voor mobiel gebruik in verschillende werkruimtes. Ze kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften en toepassingen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel kleine werkplaatsen als grote industriële omgevingen. Kunststof werkbanken vereisen minimaal onderhoud en behouden hun esthetische uitstraling gedurende lange tijd. Kunststof werkbanken zijn niet elektrisch geleidend, waardoor ze veilig zijn om te gebruiken in elektrisch gevoelige omgevingen. Kunststof werkbanken zijn bestand tegen een breed scala aan chemicaliën, zuren en oplosmiddelen. Dit maakt ze geschikt voor laboratoriumwerk, chemische industrie en andere toepassingen waarbij blootstelling aan chemicaliën een rol speelt. Vanwege hun gladde, niet-poreuze oppervlakken zijn kunststof werkbanken eenvoudig schoon te maken en te desinfecteren. Kunststof werkbanken kunnen helpen om een georganiseerde en efficiënte werkplek te creëren. Hun duurzaamheid en weerstand tegen diverse invloeden maken ze tot een waardevolle investering voor professionele toepassingen.

Kunststof werkbanken voor vele toepassingen

In de voedselindustrie zorgen kunststof werkbanken voor een hygiënische en gemakkelijk te reinigen werkruimte voor het bereiden van voedselproducten. Kunststof werkbanken worden ook vaak gebruikt in gecontroleerde omgevingen waar strikte hygiëne en contaminatiebeheersing vereist zijn, zoals in medische faciliteiten, laboratoria, cleanrooms en voedselverwerkingsbedrijven. Ze zijn ook geschikt voor montage- en assemblagewerkzaamheden in de elektronica- en productie-industrieën vanwege hun niet-geleidende eigenschappen. Kunststof werkbanken bieden tenslotte een veilige en duurzame werkruimte voor technische opleidingen op scholen en andere educatieve instellingen.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.