• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Bergkasten

Bergkasten

Universele en stevige metalen bergkasten voor het opbergen van schoonmaakmiddelen, veiligheidskleding, bedrijfskleding, klusmaterialen of andere bedrijfsmiddelen, koopt u bij GHALA. Hier vindt u verschillende praktische en multifunctionele bergkasten, er zijn diverse bergkasten te bestellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. bergkast
  Bergkast met poten S2000 Classic
  • Meerdere kleuren
  Vanaf € 401,80 € 486,18
 2. bergkast
  Bergkast met sokkel S2000 Classic
  • Meerdere kleuren
  Vanaf € 426,46 € 516,02
 3. 48010-20B bergkast
  Bergkast met poten S3000 Evolo
  • Meerdere kleuren
  Vanaf € 448,22 € 542,35
 4. bergkast
  Bergkast met sokkel S3000 Evolo
  • Meerdere kleuren
  Vanaf € 471,43 € 570,43
 5. bergkast 48012-20B
  Bergkast met poten en naar elkaar toeslaande deuren S3000 Evolo
  • Meerdere kleuren
  Vanaf € 413,41 € 500,23
 6. bergkast
  Bergkast met sokkel en naar elkaar toeslaande deuren S3000 Evolo
  • Meerdere kleuren
  Vanaf € 436,62 € 528,31
per pagina

Bergkasten kopen

Een metalen berg kast is buiten het opbergen van klusmaterialen, persoonlijke eigendommen en bedrijfsmiddelen ook zeer geschikt om ordners en andere documenten zoals vrachtbrieven en werktekeningen en dergelijke in te archiveren. Onze populaire en voordelige bergkasten geven u de mogelijkheid om uw materialen centraal op één plek op te bergen en de rest van de ruimte netjes te houden. De kasten kunnen allemaal op slot, zodat onbevoegden geen toegang tot de werkmaterialen hebben. U kunt alle metalen kasten bestellen in diverse kleuren en afmetingen. U vindt in onze webshop een ruim assortiment metalen bergkasten.

Universele bergkast

Door de compact afmetingen zijn de bergkasten uit deze lijn vrijwel in iedere ruimte te plaatsen. Denk hierbij aan het magazijn en het kantoor, maar ook aan een schuur, school of de werkplaats. U kunt er persoonlijk of bedrijfsmatig op een aantal verschillende manieren gebruik van maken, waardoor de bergkasten goed van pas komen. Kies voor een stalen werkkast of een exemplaar van metaal, zodat u zeker bent van een goede kwaliteit van de kast die u bestelt en plaatst. Onze multifunctionele bergkasten zijn geschikt voor het opbergen van schone werkkleding, handdoeken, voorraden, huishoudelijke artikelen, kantoorartikelen enz. Met apart afsluitbare deuren en naar elkaar toeslaande deuren en een gezamenlijke sluiting. Qua indeling kiest u de meest passende: met of zonder scheidingswand of met doorlopende legborden, voor een grote aflegplek. Welk doel u ook voor ogen heeft, dankzij de bergkasten van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs kiest u voor een uitstekende opbergoplossing.

GHALA heeft heel veel verschillende soorten bergkasten die geschikt zijn voor uw bedrijf. Bekijk nu alle metalen bergkasten online. Zoekt u een andere bergkast zoals wasgoedkasten, werkplaatskasten of schoonmaakkasten? Kijk gerust verder in onze webshop!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.