Kleedkamerbanken

Kleedkamerbanken

Daar kleedkamers en het gebruik ervan verschillend zijn levert GHALA ook kleedkamerbanken in vele verschillende uitvoeringen. U vindt bij ons solide en robuuste vrijstaande zitbanken en wandbanken maar ook enkelzijdige en dubbelzijdige garderobebanken. Schoenenroosters, hoedenroosters, extra haken of houten rugleuningen, het kan allemaal bij ons besteld worden. Onze kleedkamerbanken hebben een comfortabele zithoogte en een tijdloos design. Uitgevoerd in vochtbestendig blank gelakt beukenhout en hoogwaardig gepoedercoat staal. Bij GHALA vindt u uw kleedkamerinrichting!

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleedkamerbanken

Kleedkamers zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen en maten, en de gebruikers verschillen ook. De ene kleedruimte is echt de andere niet en dat geldt ook voor de personen die gebruik maken van de garderoberuimtes. Maar wat in 99% van de gevallen wél met elkaar overeenkomt is dat er kleedkamerbanken in de ruimtes aanwezig zijn. Zo willen bijvoorbeeld sporters, scholieren en medisch personeel allemaal graag een goeie plek om zich om te kunnen kleden voor de wedstrijd, gymles of voor hun dienst. GHALA levert kleedkamerbanken in vele verschillende uitvoeringen. Van solide en robuuste vrijstaande zitbanken en wandbanken tot ook enkelzijdige en dubbelzijdige garderobebanken. Bij GHALA heeft u keuze genoeg en onze kleedkamerbanken gaan een leven lang mee!

GHALA kleedkamerbanken zijn toe te passen in verschillende branches. Zo hebben meerdere sportaccommodaties, sportverenigingen, scholen, multifunctionele centra, hulpdiensten en zorgcentra onze omkleedbanken reeds naar volle tevredenheid in gebruik. Zwembaden kiezen voor onze geheel kunststof banken, deze zijn roestvrij en bestand tegen water zouten en zuren, hygiënisch en voldoen aan HACCP-eisen.

Onze onderhoudsvrije en makkelijk te reinigen kleedkamerbanken zijn leverbaar in meerdere vaste maten, maar wij leveren ook maatwerk. Qua gewenste lengte is echt alles mogelijk bij GHALA, een groot deel van onze kleedkamerbanken kunnen wij namelijk geheel voor u op maat maken. De garderoberuimtes kunnen zo optimaal mogelijk ingericht worden. “Maatwerk geeft zeker een hoge prijs en een lange levertijd!” Nee hoor, niet bij GHALA!
Onze kleedkamerbanken leveren wij grotendeels geheel gemonteerd bij u af zodat ze snel in gebruik genomen kunnen worden. Vooraf intekenen en inmeten van de ruimtes verzorgt GHALA geheel vrijblijvend voor u, en monteren behoort ook zeker tot de mogelijkheden, wij maken u dan een passende prijsopgave. Vraagt u ons naar de mogelijkheden. Voor mooie, goed afgewerkte en duurzame kleedkamerbanken met een lange levensduur en aangenaam zitcomfort bent u bij GHALA aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van kleedkamers en wij helpen u graag met uw keuze.

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.