• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Kleedkamerbanken

Kleedkamerbanken

Daar kleedkamers en het gebruik ervan verschillend zijn levert GHALA ook kleedkamerbanken in vele verschillende uitvoeringen. Bij GHALA vindt u uw kleedkamer banken!

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kleedkamer banken van GHALA

Kleedkamers zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen en maten, en de gebruikers verschillen ook. De ene kleedruimte is echt de andere niet en dat geldt ook voor de personen die gebruik maken van de garderoberuimtes. Zo willen bijvoorbeeld sporters, scholieren en medisch personeel allemaal graag een goeie plek om zich om te kunnen kleden voor de wedstrijd, gymles of voor hun dienst. En wat in 99% van de gevallen wél met elkaar overeenkomt is dat er kleedkamerbanken in de ruimtes aanwezig moeten zijn. GHALA levert kleedkamerbanken in vele verschillende uitvoeringen. Van solide en robuuste vrijstaande zitbanken en wandbanken tot enkelzijdige en dubbelzijdige garderobebanke, bij GHALA heeft u keuze genoeg.

Kleedkamerbanken kopen

GHALA kleedkamerbanken zijn toe te passen in verschillende branches. Zo hebben talloze sportaccommodaties, sportverenigingen, sporthallen, scholen, multifunctionele centra, hulpdiensten en zorgcentra onze omkleedbanken reeds naar volle tevredenheid in gebruik. Zwembaden kiezen voor onze geheel kunststof banken, deze zijn roestvrij en bestand tegen water zouten en zuren, hygiënisch en voldoen aan HACCP-eisen. Onze kleedkamerbanken gaan een leven lang mee en uw garderoberuimtes kunnen zo optimaal mogelijk ingericht worden.

Comfortabele kleedkamerbanken op maat

Onze onderhoudsvrije en makkelijk te reinigen kleedkamerbanken zijn leverbaar in vaste maatvoering, maar wij leveren ook maatwerk. “Maatwerk geeft zeker een hoge prijs en een lange levertijd!” Nee hoor, niet bij ons! Verschillende lengtes, schoenenroosters, hoedenroosters, extra jashaken of houten rugleuningen, het kan allemaal bij ons besteld worden. Onze kleedkamerbanken hebben een comfortabele zithoogte en een tijdloos design. Uitgevoerd in vochtbestendig blank gelakt beukenhout en hoogwaardig gepoedercoat staal. Onze kleedkamerbanken leveren wij grotendeels geheel gemonteerd bij u af zodat ze snel in gebruik genomen kunnen worden. Vooraf intekenen en inmeten van de kleedruimtes verzorgt GHALA geheel vrijblijvend voor u. Montage door onze ervaren monteurs behoort ook tot de mogelijkheden, wij maken u dan een passende prijsopgave. Vraagt u ons naar de mogelijkheden. Voor mooie, goed afgewerkte en duurzame kleedkamerbanken met een lange levensduur en aangenaam zitcomfort bent u bij GHALA aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van kleedkamers en wij helpen u graag met uw keuze.

Naast onze kleedkamerbanken leveren wij ook vakkenkasten en garderobekasten voor in de kleedruimte. 

 

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.