• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice

Archiefinrichting

Een bedrijfsruimte inrichten kan een hele klus zijn. Er dient niet alleen rekening gehouden worden met functionele eisen zoals temperatuur, verlichting, stroom- en internetaansluitingen, er moet ook gezorgd worden dat het interieur en meubilair past bij de werkzaamheden en de stijl van uw bedrijf. Bent u op zoek naar ergonomische, duurzame en praktische bedrijfsinrichting? GHALA helpt u graag verder! GHALA is al vele jaren een professionele, ervaren en toonaangevende aanbieder van bedrijfsinrichting. Tel daar een goed gevulde webshop en een grote showroom bij op en het totaalplaatje is compleet! 

Waarom loont het om professionele bedrijfsinrichting te kiezen?

Bedrijfsinrichting is meer dan alleen het meubilair waaraan en waarmee gewerkt wordt. Het is een weerspiegeling van uw organisatie. De uitstraling van elke ruimte in uw bedrijf is dan ook echt wel belangrijk. Maar, uw bedrijf is meer dan alleen een visitekaartje voor klanten, gasten en bezoekers: het is zeker ook een plek waar u een prettige werkomgeving wilt creëren voor uw personeel. Een plek waar men zich thuis voelt en waar men op een praktische en efficiënte manier het werk kan doen. Met een professionele en ergonomische bedrijfsinrichting zorgt u tevens voor een veilige en gezonde werkplek voor uw medewerkers en bezoekers. Verantwoorde en passende inrichting is dan ook van groot belang. Bij GHALA kijken we, samen met u, naar deze én andere aspecten van uw bedrijfsinrichting. Bij GHALA bedrijfsinrichting vindt u een breed scala aan verschillende soorten kantoormeubelen, kasten en andere opberg-oplossingen. Voor kantoorinrichting en archiefinrichting tot werkplaatsinrichting, garderobe-inrichting en kantine-inrichting: bij GHALA vindt u alle meubilair voor elke bedrijfsruimte.

Bedrijfsruimte inrichten op de juist manier

Het voornaamste doel van een bedrijfsruimte inrichten is het creëren van een comfortabele, prettige en inspirerende omgeving voor werknemers. Dit is van belang voor de productiviteit maar zeker ook voor de concentratie en werksfeer. Om efficiëntie na te streven is het heel belangrijk om van tevoren een goed overzicht te hebben van de verschillende bedrijfsruimtes, de functies ervan en hun afmetingen. Of een bedrijfsruimte nu groot of klein is, maakt voor de efficiëntie niet uit, maar de ruimte moet wel altijd voldoende daglicht en juiste verlichting hebben. De verdeling van het meubilair is ook belangrijk, en vergeet daarbij de looppaden en de afmeting daarvan ook niet, want zo kan de hele ruimte optimaal worden benut. Denkt u ook aan een passende ruimte waar even rust en pauze genomen kan worden? 

Verschillende bedrijfsruimten inrichten

In een grote en open kantoorruimte kan gekozen worden voor meerdere en multifunctionele werkplekken. In zo’n ruimte kunnen zowel statafels en bureaus als grote vergadertafels worden geplaatst. Het is dan een multifunctionele ruimte waarbij meerdere werkzaamheden worden gecombineerd en dat zorgt voor overzicht en teamgevoel. Let daarbij wel op voldoende afstand tussen de werkeilanden en het dempen van het geluid wat ontstaat in een grotere ruimte. Het inrichten van een kleedkamer verdient weer een andere benadering. De kleedkamerinrichting van een sporthal of gymzaal bijvoorbeeld is anders dan de kleedkamerinrichting van een ziekenhuis. Om een paar voorbeelden te noemen: de kleedkamers van een sporthal of andere sportaccomodatie vereisen banken met stevige kledinghaken en lockers voor sporttassen. De kleedkamerinrichting in een ziekenhuis vraagt om zitbanken, garderobekasten en wasgoedkasten met eenvoudig te reinigen oppervlakken, en een vrij vloeroppervlak om te dweilen. In een zwembad wordt bij voorkeur kunststof gebruikt in de kleedruimtes, denk aan kunstof zitbanken en rekken welke bestand zijn tegen chloor. Zo zijn er nog veel meer voorwaarden die een rol spelen bij het bepalen van de juiste inrichting en zijn dit slechts enkele voorbeelden waaraan gedacht moet worden bij de inrichting van het bedrijf.

Divers bedrijfsmeubilair van GHALA

Om de bedrijfsruimte zo optimaal en efficiënt mogelijk in te richten, is het ook belangrijk dat er voldoende opbergruimte is. Naast dat het bijvoorbeeld fijn is om rustig te werken aan een werkplek, is het zeker zo belangrijk om te werken in een opgeruimd kantoor, werkplaats of lokaal. Daarnaast worden documenten en gereedschap op een juiste en veilige manier bewaard. Denk hierbij aan kantoorkasten met voldoende plek voor kantoorartikelen, tekeningladekasten voor (bouw-)tekeningen, tweedeurskasten voor schoolpapieren en rapporten, of werkplaatskasten om onderdelen in op te slaan. GHALA verkoopt passend en functioneel en voornamelijk stalen bedrijfsmeubilair. We hebben een zeer breed assortiment kantoormeubelen en we leveren daarnaast meubilair voor uw garderobe, magazijn, werkplaats, school en archief. Al onze bedrijfsmeubelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en passen in elke bedrijfsruimte.

Contact met GHALA

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van bedrijfsmeubilair een aardige opgave lijkt, en dat is het ook!, maar GHALA helpt u graag mee. Wij hebben al meer dan 70 jaar ervaring met bedrijfsinrichting. En met die ervaring weten we wat werkt en wat niet werkt. Wij ontzorgen u graag volledig als het gaat om de bedrijfsinrichting. Onze specialisten adviseren u graag over een passende inrichting voor uw bedrijfsruimte. Laat u verrassen door onze grote kennis  en neem contact met ons op! Wij komen graag met u meekijken op locatie en u bent ook meer dan welkom in onze showroom in Apeldoorn. Wij zijn persoonlijk bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze kantoor- en bedrijfsinrichting voor in uw bedrijf? Wij zijn u graag van dienst! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.