• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice

Kapstokken op maat

Kapstokken op maat voor hulpdiensten

brandweerrek GHALA

Bij de brandweer, ambulance en andere hulpdiensten is het van levensbelang dat er snel en accuraat gehandeld kan worden nadat er een noodoproep binnen is gekomen. De juiste werkkleding en goed onderhouden materiaal zijn een must, evenals de mogelijkheid om zo snel mogelijk na de melding op pad te kunnen. Wij hebben geheel op maat gemaakte brandweerrekken, helmenrekken en laarzenrekken in ons assortiment, welke naadloos aansluiten bij de specifieke wensen en voorwaarden van iedere kazerne of ambulancepost. Zo wordt de uitruktijd tot een minimum beperkt. Per persoon kan er gekozen worden voor wel of geen zitmogelijkheid, voor robuuste kleerhangers (jazeker, deze kunnen het gewicht van zware brandweerpakken of interventiekleding dragen!!), sterke jashaken of een combinatie daarvan. Een helmhouder en/of een afsluitbaar vak voor persoonlijke eigendommen maken het brandweerrek compleet. De brandweer kapstok op maat is geheel te vervaardigen en naar wens samen te stellen. Uitermate geschikt voor politie, ambulancediensten, brandweer en reddingsbrigade. GHALA draagt heel graag haar professionele steentje bij aan een snelle hulpverlening. Buiten uitrukrekken vindt u bij ons ook brandweer garderobekasten

 

Maatwerk tribunes van GHALA

kuipstoel GHALA

Comfortabel zitten en goed zicht op het speelveld draagt bij aan een optimale beleving voor toeschouwers bij een wedstrijd of training. GHALA levert deze zitplaatsen voor het publiek voor sportverenigingen en sportclubs. De tribunes, middels schuin oplopende zitlagen, worden geheel op maat geleverd en desgewenst gemonteerd in de sporthal. U heeft de keuze uit hardhouten blank gelakte zitregels of kunststof kuipstoelen en vele standaard kleurmogelijkheden.

 

 

 

Tassenrek op maat bestellen bij GHALA

De enthousiast op een hoop gegooide en heel vaak in de weg liggende tassen zijn veel scholen en sportverenigingen een doorn in het oog. GHALA heeft hiervoor de oplossing: op maat gemaakte tassenrekken. Onze robuuste en stevige rekken kunnen met meerdere aflegroosters uitgevoerd worden en zijn in iedere gewenste hoogte, lengte en diepte leverbaar. Aflegroosters van blank geanodiseerd aluminium of RVS. Staalwerk in vele standaard kleuren. Zo kan de beschikbare ruimte optimaal benut worden en worden de schooltassen en sporttassen overzichtelijk en van de grond opgeslagen. 

 

tassenrek GHALAtassenrek GHALAtassenrek GHALA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klompenrekken, schoenenrekken en helmenrekken van GHALA

Motorrijschoolhouders en politieposten gebruiken al jaren onze helmenrekken. Voor ziekenhuizen bijvoorbeeld maken wij hygiënische en functionele klompenrekken en schoenenrekken. U geeft de maat door, we maken uw op maat gemaakte opbergrek. Ook hierbij zijn alle maten mogelijk! GHALA levert maatwerk met korte levertijden en de montage kan ook door GHALA verzorgd worden. Bespreek uw specifieke wensen met ons, er zijn mogelijkheden te over en wij adviseren u graag. GHALA verkoopt tevens stellingkasten zoals houten stellingkasten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over bovenstaand maatwerk of wenst u een op maat gemaakte offerte? Wij helpen u graag verder! Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.