• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Stalen kapstokken

Stalen kapstokken

Een stalen kapstok in de hal of garderobe doet meer met de ruimte dan vaak wordt gedacht. De juiste stalen kapstok zorgt voor gemak, sfeer en de juiste uitstraling. Kies uit onze verschillende modellen en ontdek hier de mooiste stalen kapstokken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voor elke ruimte een stalen kapstok

Stalen kapstokken zorgen voor een opgeruimd geheel en kleden een kale of grote ruimte sfeervol aan. Het geeft medewerkers, gasten en bezoekers een warm welkom. Maak een statement door groots uit te pakken met een grote stalen kapstok aan de wand. Of kies juist voor een rank en vrijstaand model op de vloer, dat geeft de ruimte meteen sfeer. Onze compacte wand garderobes kunt u overal wel kwijt. Ook onze staande kapstokken passen zeer efficiënt in de ruimte: aan alle kanten van de kapstok kan men jassen kwijt en toch neemt deze niet meer ruimte in beslag dan de verder niet gebruikte hoek in de hal. Garderoberekken zijn ook veel bestelde items in onze webshop.

Stalen kapstokken op maat

Bij GHALA vindt u dé perfecte stalen kapstok, in verschillende maten en uitvoeringen. Wij produceren onze stalen kapstokken in eigen werkplaats en als het technisch mogelijk is passen wij de stalen kapstokken ook zelfs geheel naar uw wens aan. Wenst u de stalen kapstok in een lagere uitvoering? Dat kan! Wilt u meer haken per meter? Dat kan! Een andere lengtemaat? Kan! Standaard leveren we het staalwerk van de stalen kapstokken in het zwart, maar wenst u een andere RAL-kleur? Ook dat kan! Kort gezegd: alles is mogelijk, wij maken onze stalen kapstokken echt geheel naar uw wens. En wat het mooiste is? Wij rekenen voor het aanpassen niets extra, alleen het materiaal wordt doorberekend. En de korte levertijd? Die blijft in bijna alle gevallen gelijk!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.