• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice

ELLcam Elektronisch pincodeslot – gebruiksaanwijzing

ELLcam elektronisch pincodeslot – gebruiksaanwijzing

Hier vindt u de gebruiksaanwijzing voor het ELLcam elektronisch pincodeslot.

Algemene instructies: gebruik geen persoonlijke data (verjaardag, telefoonnummer enz.) die eenvoudig te raden of te achterhalen zijn als code.

Vergrendelen:

  • Druk op de “ON” toets. Er klinkt een geluidssignaal bestaande uit drie oplopende tonen. Gelijktijdig knippert het groene controlelampje.
  • Begin binnen 10 seconden met het invoeren van een door u gekozen 4-cijferige PINCODE. Met de invoer van elk cijfer, klinkt een enkel signaal. Gelijktijdig knippert het groene lampje. U kunt bij het vergrendelen steeds een andere code invoeren.
  • Sluit het slot binnen drie seconden (d.m.v. de draaiknop). Controleer altijd of de deur vergrendeld is.

Scheeres Ell-Cam cijferslotEllcam slot

 

Ontgrendelen:

  • Druk op de “ON” toets. Er klinkt een geluidssignaal bestaande uit drie oplopende tonen. Gelijktijdig knippert het groene lampje.
  • Begin binnen 10 seconden met het invoeren van de door u gekozen 4-cijferige PIN-CODE (de fabriekscode is: 1,2,3,4). Bij de invoer van elk cijfer klinkt een enkel signaal en het groene lampje knippert.
  • Draai de knop binnen drie seconden in de juiste richting. Het slot is ontgrendeld.

Let op!

Bij het invoeren van een verkeerd cijfer, moet u 10 seconden wachten en opnieuw beginnen. Na het invoeren van een verkeerde code, klinkt een geluidssignaal bestaande uit 3 aflopende tonen. Gelijktijdig knipperen het groene en het rode lampje. Het ontgrendelen is mislukt. U krijgt de mogelijkheid een nieuwe poging te doen.

Blokkeren:

Na het vier keer invoeren van een foutieve code, blokkeert het slot gedurende 30 seconden. Tijdens deze “blokkeringsperiode” is het niet mogelijk om een code in te voeren. Het blokkeren gaat gepaard met het permanent branden van het rode controlelampje.  Na afloop van de blokkeerperiode gaat het rode controlelampje uit en kan een nieuwe code worden ingevoerd.

Mastercode:

Wanneer een persoon zijn of haar code vergeten is kan de locker altijd geopend worden door middel van de mastercode. Na aanschaf van het slot raden wij u sterk aan de fabriekscode te wijzigen. Hoe dit in zijn werk gaat leest u hier

Stroomvoorziening en het vervangen van de batterijen:

Wanneer u op de “ON”-toets drukt en het blijkt dat de batterijen bijna leeg zijn, gaat het rode controlelampje branden, klinken er 5 geluidssignalen en vervolgens 3 aflopende tonen. Het rode controlelampje gaat uit zodra het eerste cijfer is ingevoerd. Er is nog genoeg elektrische spanning om het slot circa 50 keer te openen. De batterijen dienen wel zo snel mogelijk te worden vervangen. Indien de batterijen toch leeg zijn, dient u een 9V batterij te plaatsen op de aansluitklemmen (die zich op het controlepaneel bevinden) om zo het slot volgens de normale procedure te openen.

Hier vind u informatie hoe u de batterij kunt vervangen.

 

Stel uw vraag online

Heeft u een andere vraag over onze producten of diensten? Maak gerbuik van onderstaande contactformulier.

Liever persoonlijk contact?

 Wij zijn u graag van dienst. Neem gerust contact op of chat met ons.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.