• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice

Kleedkamerinrichting

Kleedkamers worden vaak intensief gebruikt en zijn op diverse plekken te vinden. Ten eerste op plekken waar sport en recreatie wordt beoefend, zoals zwembaden, scholen, voetbalvelden, sporthallen en fitnesscentra. Maar een kleedkamer kan ook voorkomen op de werkvloer, denk aan ziekenhuizen en industriële omgevingen. Daar moet het personeel zich kunnen omkleden naar bedrijfskleding en zich na de werkzaamheden kunnen douchen en weer omkleding naar privé kleding. Kleedkamers kunnen op diverse wijzen worden ingericht, maar het belangrijkste is dat een kleedkamer functioneel is. De kleedkamerinrichting van een sporthal waar verenigingen hun trainingen en wedstrijden hebben vraagt een andere invulling dan de kleedkamerinrichting van een ziekenhuis. Een kleedkamer van een sportschool is ook weer anders dan die van een wellnesscentrum of een zwembad. Kleedkamerbanken in een sporthal vereisen stevige kledinghaken en robuuste banken. Lockers waar sporttassen enz. opgeborgen kunnen worden zijn ook onmisbaar. Voor de kleedkamers in scholen of bij sportvelden mogen lockers vaker wel wat kleiner zijn. In een kleedkamer van een zwembad is het de bedoeling dat alle kleding inclusief schoenen en eventueel telefoons opgeslagen kunnen worden. De afmetingen van de garderobekasten mogen dan niet te klein zijn. De kleedkamer in een ziekenhuis vraagt om makkelijk te reinigen oppervlakken en een veelal vrij vloeroppervlak om te dweilen. Hygiëne is daar erg belangrijk. Dat is bij wellnesscentra en zwembaden natuurlijk ook het geval, maar daar staan luxe en afwerking ook hoog bovenaan het wensenlijstje. En in zwembaden en wellnesscentra wordt bij voorkeur kunststof gebruikt in kleedruimtes vanwege de hoge luchtvochtigheid.

Kleedkamer inrichting kopen

Steeds meer bedrijven verzorgen een kleedkamer voor hun medewerkers. Zeker als het personeel bedrijfskleding draagt is het inrichten van een mooie kleedruimte geen overbodige luxe. Maar ook als er werknemers op de fiets naar het werk komen, zij willen zich misschien ook even omkleden voordat ze aan het werk gaan. Wij bij GHALA hebben in de afgelopen jaren al vele kleedkamers mogen inrichten voor onze klanten . Bij ons vindt u de beste ideeën voor de inrichting van een functionele kleedkamer bij u op het werk, bij GHALA vindt u kleedkamermeubilair waarmee u een functionele kleedkamer of garderobe faciliteert voor uw medewerkers.

Kleedkamerinrichting op maat

Het voornaamste doel van een bedrijfsruimte inrichten is het creëren van een comfortabele, prettige en inspirerende omgeving voor werknemers. Dit is van belang voor de productiviteit maar zeker ook voor de concentratie en werksfeer. Om efficiëntie na te streven is het heel belangrijk om van tevoren een goed overzicht te hebben van de verschillende bedrijfsruimtes, de functies ervan en hun afmetingen. Of een bedrijfsruimte nu groot of klein is, maakt voor de efficiëntie niet uit, maar de ruimte moet wel altijd voldoende daglicht en juiste verlichting hebben. De verdeling van het meubilair is ook belangrijk, en vergeet daarbij de looppaden en de afmeting daarvan ook niet, want zo kan de hele ruimte optimaal worden benut. Denkt u ook aan een passende ruimte waar even rust en pauze genomen kan worden? 

Kleedkamerinrichting voor brandweer

Sommige beroepsgroepen stellen speciale eisen aan de banken en kledingrekken die ze gebruiken. Één van die groepen is de brandweer: de kleedkamerinrichting van de brandweerkazerne dient meer dan andere kleedruimtes te draaien om snelheid. Men moet zich snel kunnen omkleden en de afstanden dienen zo kort mogelijk te zijn want de opkomsttijd is uiterst belangrijk bij de brandweer. GHALA helpt heel graag mee aan efficiënte en snelle dienstverlening en heeft daarom speciaal voor onder andere de brandweer een ruim assortiment rekken voor de inrichting van de kleedkamer. Op maat gemaakt en rekening houdend met de wensen van de gebruikers. We kennen bijvoorbeeld de verschillende brandweerhelmen en weten hoe we met alle wensen om moeten gaan. We weten hoe het gaat met laarzen, en het opbergen van al dan niet gedeelde pakken. Wij informeren u graag verder over onze brandweerkasten en brandweeruitrukrekken: aarzel niet en neem contact met ons op!

Contact met GHALA

We kunnen ons voorstellen dat het inrichten van een kleedkamer een aardige opgave lijkt, en dat is het ook!, maar GHALA helpt u graag mee. Wij hebben al meer dan 70 jaar ervaring met kleedkamerinrichting. En met die ervaring weten we wat werkt en wat niet werkt.  Onze specialisten adviseren u graag over een passende inrichting voor uw kleedruimte. Laat u verrassen door onze grote kennis  en neem contact met ons op! Wij komen graag met u meekijken op locatie en u bent ook meer dan welkom in onze showroom in Apeldoorn. Wij zijn persoonlijk bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze kantoor- en bedrijfsinrichting voor in uw bedrijf? Wij zijn u graag van dienst! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.