• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Kantineinrichting

Kantineinrichting

Voor uw complete kantine inrichting kunt u terecht bij GHALA. Of het nu gaat om een bedrijfskantine, schoolkantine of sportkantine, wij zorgen voor een passende inrichting! Een professionele en functionele inrichting van een kantine is geen overbodige luxe. Daarbij mag natuurlijk ook de praktische kant van de inrichting niet vergeten worden. U vindt bij ons onder andere kantinestoelen, kantinetafels, kapstokken, garderobes, banken en lockers.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 18

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kantinestoel
  Kantinestoel stapelbaar ECO
  € 43,47 € 52,60
 2. Kantinetafel
  Kantinetafel met verstelbare poten ECO
  Vanaf € 132,83 € 160,72
 3. telefoonlocker
  Telefoonlocker
  Vanaf € 424,59 € 513,75
 4. Minilocker lockerkast met kleine vakken ML 180-x.xx
  Mini locker lockerkast met kleine vakken
  Vanaf € 344,02 € 416,26
 5. Kunststof stelling
  Kunststof rek K100
  • 5184 uitvoeringen!!
  • Bepaal zelf H x B x D
  • Geschikt voor -40 °C tot +80 °C
  Vanaf € 232,62 € 281,47
 6. schaamschot preventiescherm horecascherm polyrey
  Preventiescherm Polyrey
  € 385,00 € 465,85
 7. schaamschot fundermax
  Schaamschot XXL Fundermax
  € 145,00 € 175,45
 8. schaamschot polyrey corona
  Schaamschot XXL Polyrey
  € 160,00 € 193,60
 9. preventiescherm corona formica
  Preventiescherm Formica
  Vanaf € 195,00 € 235,95
 10. preventiescherm Fundermax corona
  Preventiescherm Fundermax
  Vanaf € 240,00 € 290,40
Pagina
per pagina

Kantine inrichting voor op school, sportvereniging of op kantoor

Kantines zijn tegenwoordig méér dan een clubhuis of ontmoetingsplek: ze moeten een 'beleving' bieden, mensen verbinden en - niet onbelangrijk - voldoende omzet genereren. De inrichting en sfeer speelt daarbij een cruciale rol. In een aantrekkelijke, gastvrije omgeving blijven mensen langer, besteden zij meer én komen zij graag nog eens terug. De kantine is een plek waar medewerkers, scholieren en sporters gezellig kunnen eten, een kopje koffie kunnen drinken of even tot rust kunnen komen. Bij veel organisaties is de kantine het hart van de organisatie. Waar de kantine in eerste instantie vaak als plek wordt gezien waar mensen even snel een boterhammetje eten of wat drinken, wordt het met de juiste inrichting een plek waar mensen écht even pauze kunnen nemen of tot elkaar kunnen komen. Hier kunnen ze over vele andere dingen dan bijvoorbeeld over het werk of lesstof praten en elkaar wat beter leren kennen. Dat is natuurlijk ook goed voor de teamspirit. Medewerkers en sporters die het goed met elkaar kunnen vinden, hebben op de werkvloer en in het speelveld ook meer voor elkaar over.

Bedrijfskantine inrichten

De bedrijfskantine is het hart van een bedrijf, het is de plek waar medewerkers nieuwe energie opdoen na een dagdeel (zwaar) werk. Of dit nu lichamelijk of geestelijk is, iedereen heeft regelmatig een pauze van het werk nodig om met een frisse blik en nieuwe ideeën weer aan de slag te gaan. Daarnaast is de kantine ook een ontmoetingsplek voor collega's die anders alleen maar vergaderen of overleg voeren. De kantine is de plek waar medewerkers kunnen ontspannen. Het is een plek waar niet alleen serieuze gesprekken gevoerd worden maar juist wordt gelachen, koffie wordt gedronken en inspiratie wordt opgedaan. Een sfeervolle kantine inrichting draagt bij aan een positieve stimulans van uw medewerkers. Tips voor het sfeervol inrichten van uw bedrijfskantine: zorg voor sfeervolle verlichting en maak het gezellig middels planten en wanddecoratie. Kies voor een open kantine inrichting die communicatie stimuleert. Houd rekening met het aantal kantine bezoekers en pauzetijden. Wanneer u de bedrijfskantine van uw organisatie op een manier inricht die bij uw organisatie past, is de kans groot dat uw medewerkers deze op een heel andere manier gaan gebruiken. Een simpele kantine wordt vaak alleen tijdens de lunchpauze gebruikt, terwijl een kantine met de juiste inrichting ook uitnodigt om er op andere momenten van de dag te gaan zitten. Een representatieve bedrijfskantine nodigt bijvoorbeeld ook uit om relaties, klanten of leveranciers te ontvangen.

Sportkantine inrichting

Een sportkantine en voetbalkantine is voor jong en oud een sociale ontmoetingsplaats. De sportkantine heeft daarin een bijzondere functie die verschilt van andere kantines. Na een voetbal- of tennis wedstrijd kan iedereen er terecht voor een broodje, snack of drankje. Belangrijk in een sportkantine is de gezellige en sociale functie wat vertaald wordt in de inrichting van de sportkantine. Tips voor het sfeervol inrichten van uw sportkantine: plaats een grote gezamenlijke tafel in de ruimte en wissel af met kleine tafels en bartafels. Creëer het gevoel van ‘een tweede huis’ voor leden en bezoekers. En, last but not least: zet de prijzenkast centraal en goed in het zicht!

Inrichten schoolkantine

Moet de schoolkantine ingericht worden? Dan moet er rekening gehouden worden met bestendigheid. De hele dag door zijn er leerlingen die gebruik maken van de schoolkantine. Er moet gepauzeerd kunnen worden, maar leerlingen moeten er ook terecht kunnen om even te studeren of een uur te overbruggen tussen lessen door. Bij schoolkantines hoeft niet alleen gedacht te worden aan basisscholen of middelbare scholen, maar ook aan andere onderwijsinstellingen en universiteiten. De behoeften bij het inrichten van deze kantines kunnen uiteenlopen, zoals het gebruik van ruimte en het creëren van sfeer. Tips voor het sfeervol inrichten van uw schoolkantine: koop kantinemeubilair dat tegen een stootje kan en wat makkelijk schoon te maken is. Zorg voor zitplekken waar ook gestudeerd kan worden en kies voor een flexibele kantine inrichting met makkelijk verplaatsbare meubels. Bij GHALA vindt u kantine inrichting en meer! Zo hebben wij interne transportmiddelen, stellingkasten en kasten. Kijk voor ons hele assortiment op ghala.nl

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.