Budget Vakkenkast met 4 vakken boven elkaar PICO

Vanaf € 215,00 € 260,15
Dit product is op voorraad

De Pico vakkenkasten passen in elke omgeving. De volledig stalen multifunctionele kasten zijn te combineren met de garderobekasten uit dezelfde serie Pico. Ze zijn voorzien van enkelwandige deuren. Met vier deuren boven elkaar is de kast configureerbaar in een vakkenkast met 8 of 12 deuren. Met een vakbreedte van 300 of 400 mm. is deze Pico kast geschikt voor vele doeleinden.

Maximaal 40 tekens

Maximaal 40 tekens

Maximaal 40 tekens

Maximaal 40 tekens

* Verplichte velden

of


 Vraag gerust een offerte aan, wij doen ons best om offertes binnen 2 werkdagen te versturen.

SKU
E-98055V4
Details

De Pico vakkenkast is een robuuste en kwalitatieve constructie. Afgewerkt met krasvaste poedercoating. Totaal zijn er 256 kleurencombinaties welk zonder meerprijs beschikbaar zijn. Voor een optimale luchtcirculatie zijn de deuren van de vakkenkasten vlak of naar keuze geperforeerd. De deuren van de Pico vakkenkast zijn rechts scharnierend met gelagerde draaipennen en draaien 110 graden open. De vakkenkasten zijn afsluitbaar met genummerde cilindersloten voorzien van een moedersleutelsysteem (met een gratis moedersleutel). Optioneel zijn andere sloten mogelijk. Daarnaast is de Pico vakkenkast voorzien van kunststof labelhouders. Een zeer groot voordeel is dat de vakkenkast voorzien is van een vlakke bodem wat het reinigen eenvoudiger maakt. Naast de standaard sokkel kunnen de Pico vakkenkasten voorzien worden van poten met een kunststof stelschroef. De kasten zijn aan 3 zijden voorzien van gaten die zowel horizontale als ruggelingse koppeling mogelijk maakt. Optioneel zijn de Pico vakkenkasten uit te breiden met een schuin dak, een keuze voor een pootstel of een sokkel, een zitbank of een frame. De netto binnenmaat per vak van 300 mm. is hxbxd = 375x300x500 mm (Afmeting bij 400 mm afdelingsbreedte: 375x400x500 mm)

Afsluitbaarheid?

Naast het standaard slot is de Pico vakkenkast optioneel ook af te sluiten van bijvoorbeeld een UGL slot, een elektronisch pincodeslot, een mechanisch pincodeslot, een RFID slot of een muntslot met munt teruggave of inname.

Aanvullende informatie
Meer informatie
Diepte (mm) 500
Soort slot Moederslot
Materiaal deuren Staal
Soort perforatie deuren Zonder perforatie
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Budget Vakkenkast met 4 vakken boven elkaar PICO
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn
Budget Vakkenkast met 4 vakken boven elkaar PICO

Budget Vakkenkast met 4 vakken boven elkaar PICO

Vanaf € 215,00 € 260,15
Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.