Paraplubakken

Hij wordt veel gezien in ons land wanneer het regent: de paraplu. Een handig item om uzelf droog te houden buiten wanneer het regent, maar waar laat u het natte geval als u ergens binnenkomt? Buiten tegen de gevel? Straks is 'ie weg.. Binnen op de mat? Niet erg netjes.. Handige paraplubakken van GHALA bij de ingang is de uitkomst.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paraplubakken

Met onze GHALA paraplubak maakt u uw garderobe helemaal compleet. U verfraait u niet alleen uw hal, ook rondslingerende paraplu’s en gevaarlijk gladde waterplassen behoren tot de verleden tijd. Zet de parapluhouder op een handige plek bij voordeur of garderobe en de paraplu’s zijn altijd makkelijk op te bergen en te pakken. Onze paraplubakken zijn speciaal ontworpen om natte paraplu’s in op te bergen, ze zijn voorzien van een handige lekbak om het water op te vangen. Zo heeft u geen last van nattigheid in de hal en wordt de vloer niet vies. Ook is de paraplubak geschikt voor het opbergen van droge paraplu's.

Onze paraplubakken zijn in een open uitvoering die goed ventileert en natte paraplu’s sneller laat drogen. Onze robuuste maar elegante parapluhouders zijn gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat staal en voor de staanders heeft u de keuze uit verschillende standaard kleuren. De tussenset is altijd RAL 9006 witaluminium en de lekbak is voorzien van een rubberen mat zodat de punt van de paraplu niet wegglijdt. De paraplubak wordt gemonteerd geleverd en is direct klaar voor gebruik. Tevens is het mogelijk een parapluhouder in onze garderobe te integreren, vraagt u ons naar deze mogelijkheden!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.