Kunststof rek K100

Vanaf € 184,50 € 223,25 Normale prijs € 248,05
Dit product is op voorraad

Dit kunststof rek is uitermate geschikt voor plaatsen waar hygiëne een belangrijke rol speelt, denk aan ruimtes waar de HACCP hygiënecode van toepassing is. Tot en met een breedte van 1.490 mm. heeft het rek twee staanders. Vanaf 1.500 mm. 3 staanders. Bij een rekbreedte op aanvraag vanaf 2.500 mm. heeft het kunststof rek 4 staanders.

* Verplichte velden

of


 Vraag gerust een offerte aan, wij doen ons best om offertes binnen 2 werkdagen te versturen.

SKU
kunststof-rek-k100
Details

De kunststof rekken zijn zeer eenvoudig te monteren en flexibel in te delen. Onze kunststof rekken zijn uitermate geschikt op plaatsen waar hygiëne een belangrijke rol speelt, denk hierbij aan plaatsen waar de HACCP hygienecode van toepassing is. De kunststof rekken zijn van Nederlands fabricaat en zijn volledig bestand tegen zout en zuren – HACCP. Te gebruiken bij temperaturen tussen -40ºC en +80ºC. De kunststof stellingen zijn in ongekende diversiteit aan uitvoeringen leverbaar. Ook leverbaar in verrijdbare uitvoering of met stelvoeten. De kunststof stellingen zijn probleemloos te reinigen en hebben een draagkracht van 200 kg tussen 2 staanders in de lengte. De HACCP rekken zijn duurzaam, geluidsarm, robuust, licht in gewicht en hebben een neutrale uitstraling. De kunststof rekken zijn getest en goedgekeurd door RWTÜV; GS-Teken. Het productieproces is overeenkomstig ISO 9001. Het hoogwaardige kunststof materiaal is uitermate geschikt voor voedingsmiddelen. Toepasbaar in o.a. Horeca, Recreatie, Food, Zorg, Nautisch en Uitvaart.

Heeft u specifieke wensen voor uw kunststof rek?

Bijvoorbeeld lengtes van langer dan 2.000 mm of afdekplaten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Tot 4.000 mm. nemen wij aanvragen in behandeling. Wij zijn u graag van dienst!

Aanvullende informatie
Meer informatie
Soort rek Beginrek
Aantal staanders 4
Materiaal legborden Kunststof
Materiaal staander Kunststof
Verrijdbaar Nee